Genç Judo’cular Çalışıyor

Türkiye Judo Şampiyonasına hazırlanan genç Judo’cular çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Editör Editör

Gençler, Kocaeli’ne hazırlanıyorlar
25-27 Ocak 2013 Tarihinde Kocaeli’nde gerçekleşecek olan Gençler Türkiye Judo Şampiyonasına hazırlanan genç Judocular, antrenörleri Şükrü Öztürk, Mehmet Şen ve Fikri Tetik ile Lütfü Yaman Spor Salonun da ter döküyorlar.

7 Judocu Alanya’ya gidecek
28-31 Mart tarihleri arasında Antalya/ Alanya’da yapılacak olan Ümitler Avrupa Kupasına; Özgür Ayık (Atılgan Spor), İlkay Nazmi Sakallıoğlu, Berna Kuş, Zeynep Akdemir Hülya Sarıoğlu (Akdemir Spor ), Rabia Batur, Tuğba Topalak (Karasu HEM spor) 7 Judocu ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için katılacaklar.

Çalışmalara ara vermeden devam
2013 yılının ilk ayında başlayıp, yıl içerisinde gerçekleşecek olan Resmi ve Özel müsabakalarda İlimizi başarı ile temsil etmek azminde olan Genç ve Minik Judocular çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Geleceğin yıldız sporcuları olmak isteyen Judocular antrenörleri Şükrü Öztürk, Mehmet Şen ve Fikri Tetik ‘i pür dikkat takip ediyorlar.

Mustafa Hamdullah ERGİN
Araştırmacı-Gazeteci-Yazar

mh_ergin@hotmail.com
hamdullahergin@gmail.com
OFİS Tel: 0 264 517 52 90
GSM “ : 0 534 404 77 55
“ “ : 0 542 250 44 90

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs