GEYVE’DE SPOR ŞENLİĞİ

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Belediyesi Yaz Spor Okulları kapanış ve sertifika takdim töreni görülmeye değerdi.

Geyve Kapalı Spor Salonunda düzenlenen spor şenliğine 61. Dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkan yardımcısı Suat Kılıç, Geyve Belediye başkanı Selçuk Yıldız, Karapürçek Belediye başkanı Mehmet Murat Çoruhlu, Halk Eğitim Müdürü Vedat Duman, Gençlik ve Spor müdürü Egemen Ege, Siyasi Parti temsilcileri, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan yardımcısı Suat Kılıç, Geyve Belediye başkanı Selçuk Yıldız yaptıkları konuşmada sporun önemi ve geleceğimizin teminatı olan çocukları vatan, millet, ezan ve bayrak sevgisi ile yetiştirmek gerektiğini vurguladılar. Sporcular gösteri yaptı.

Jimnastik, Kick Boks, Karate, voleybol, Kort Tenisi, halk oyunları, basketbol, futbol, masa tenisi ve yüzme alanında sertifika almaya hak kazanan çocuklara belgeleri verildi. Hatıra fotoğraf çekimiyle program sona erdi. 

#geyve #spor #sertifika #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs