Diploma töreni böyle olur

20 Şubat pazar günü Geyve ilçesi Jimnastik ve Karate sporcularının diploma ve halk eğitim kurs bitirme sertifika töreni Adapazarı Gümüş cafe restoran da yapıldı.
Editör Editör
Törene 230 sporcu ve veli katıldı.

Geyve halk eğitim müdürü İrfan Karaçayır, Hakem kurul üyeleri Hayrullah Mete, Muammer Sağlam, Doğan Erdoğan da törene katılarak sporculara belgelerini verdi.

Karate antrenörleri Uğur Kobaş, Yaşar Ordu, Memduh Sakarya, Jimnastik antrenörü Berin Kuru ilgiden dolayı memnun olduklarını söylerken, ulaşım konusunda iki araçla destek olan belediye başkanı Murat Kaya'ya da teşekkür ettiler.

Antrenör Uğur Kobaş, Berrin Kuru ve Yaşar Ordu: "Sporcularımız için çok güzel bir sosyal aktivite oldu. Çocuklarımız bizim bulunduğumuz bir aile ortamında eğlendiler, diplomalarını da aldılar.

Geyve de sporcular için ilk defa böyle bir organizasyon yapıldı. Bizler sadece sportif başarı getirecek sporcular değil, sosyal bir gelişme sağlayan sporcularda istiyoruz. Bu tarz sosyal organizasyonlarımız devam edecek.” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs