Büyüklerde karate yapar

Geyve ilçesinin en popüler spor dalı olan Karate branşı küçükler, yıldızlar ve gençlerden sonra büyükler tarafından da ilgi görmeye başladı.
Editör Editör
 18-41 yaş arasında 4 büyük bayan, 9 büyük erkek sporcu karate başlayarak Geyve ilçesinde büyüklerinde spor ve Karate yapabileceklerini kanıtladılar.

Bayanlarda Nurcan Çakmak, Ayşe Akyıldız, Tuba Yaman, Seher Öztürk.

Erkeklerde Hikmet Karakaya, Ramazan Akyıldız, Hakan Kultaş, Kenan Özer, Selçuk Tunç, Yusuf Küçük, Ferman Ordu, Nazmi Süleyman Garip, Safa Akbaş antrenmanlara devam ederken, amaçlarının bilinçli spor yapmak, boş zamanlarını değerlendirmek, kendilerini savunmak ve bazılarının da çocuklarına örnek olmak gibi düşünceler ile karateye başladıklarını söylediler.

Büyükler gurubunda Antrenör Uğur Kobaş ve Yaşar Ordu ile çalışan sporcular için antrenör Uğur Kobaş ve Yaşar Ordu: " Büyük sporcularımız içinden 4 kişi çocukları ile birlikte karate yapıyorlar ilk defa bu kadar büyük sporcu potansiyeline sahip olduk.

Çoğu ilçe de amatör yarışmalara girmeden spor yapan büyük sporcu bulmak zor. Karate branşının her kesim tarafından tutulması bizleri memnun ediyor. Artık Geyve'de büyüklerde Karate yapabilir diyebiliriz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs