Geyve Sanki Yeniden İnşaa Ediliyor

Sedaş'ın Elektrik Kablolarını Yeraltına Alma,Çarşı içinin Kapanacak Olması ve İş Bankası Binasının İnşaatı derken Geyve Tam Bir Şantiyeye Döndü.


Geyve çarşı içi ve meydan tam bir şantiyeye döndü.Çoktan beri yapılması gereken elektirk kablolarının yer altına alınması işlemlerinin yanısıra çarşı içi esnafının da kendi aralarında anlaşarak çarşı üzerinin kapanması ve etrafın daha derli toplu olması çalışmaları da devreye girince her taraf şantiyeye döndü.Çarşı esnafının bu çarşı üzerinin kapanması çalışmalarına Geyve belediyesi de alt yapı çalışması ile destek veriyor.Esnafın genel maliyetten metrekareye göre kendilerine düşen maddi ödemeyi kabul ederek başlattığı çarşı üzerinin kapanma inşaatı kısa sürede bitmesi bekleniyor.



sedaş ise Geyve çarşı içinde başlattığı elektrik kablolarının yer altına alınması çalışmaları başlattı.sedaş ile birlikte çarşı üzeri kapanması çalışmaları da eklenince işte Geyve'de ortaya bu görüntüler çıkıyor.Vatandaşlar ise ileride herşey güzel olacağı için bu duruma ve oluşan sıkıntıya şimdilik ses çıkartmıyor ve tepki de vermiyor.Bütün bu çalışmaların yanında yine meydanda yapılan yeni İş Bankası bina inşaatı ise birden yükseliverdi.Artık geyve'ye gelen herkes meydana girdiğinde sanki kendisini komple bir inşaatın ortasına gelmiş gibi hissediyor.Çalışmaların ramazan ayından önce bitirilmesi bekleniyor.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs