Kaya’dan Şeker’e ziyaret

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Adapazarı Şeker Fabrikası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Kaya, çalışmalarından dolayı Başkan Ahmet Aya’ya destek verdiklerini söyledi.
Ali ARICI Ali ARICI

Çözülmeli
Başkan Ahmet Aya’nın kota konusunda verdiği mücadelenin sonunda kadar destekçisi olduklarını kaydeden Kaya “İnanıyorum ki bu azim ve şevkle bu kota meselesi aşılacaktır. Şeker fabrikası Sakaryamızın, kısacası hepimizin. Bu kuruma sahip çıkılması toplumsal bir görev olarak görüyorum. Sayın Başkana çalışmalarında başarılar diliyor, meselenin bir an önce çözülmesini bekliyorum” diye konuştu.
 
Başarılar diliyorum
Ziyaretlerinden dolayı Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’ya teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya şöyle konuştu: “Sayın Başkanımızın Geyve’deki çalışmalarını yakından takip ediyor ve kendilerini bu çalışmalarından ötürü tebrik ediyoruz. Sayın Kaya, Geyve’yi Sakarya’ya ya yakışır bir ilçe konumuna getirmiştir. Genç, dinamik ve çalışkanlığı sebebiyle de halkın güvenini kazanmış bir arkadaşımız. İnanıyorum ki Geyve ilçemizde daha birçok hizmete imza atacaktır. Başarıların devamını diliyorum”

http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=3470

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs