Bu oyunun adı futbol(mu)?

Geyvespor Futbol Takımı sahasındaki veya deplasmandaki maçlarına, arkasındaki Geyvesporlu olmanın onuru ile çıkarlar.

 

Yenedebilirler, yeniledebilirler veya berabere de kalabilirler. Sahaya çıkan sporcular her sonucu kabul ederek oyunlarını oynarlar ama gerçek hedef galibiyettir.

Futbol sahada oynanır. Kenar adamın görevi oyuncularını motive etmektir, rakip oyuncuları ve seyircileri tahrik etmek değildir.

Kazimiye Maçı öncesi gelen telefonları kimlerin ettiğini biliyoruz, telefonun arkasına sığınmak çok ayıp, biz Kazımiye Köyüne geldik, oyun bitti, Geyve’ye döndük. Hangi Geyve’li kolunu salladı, kim cinsel organını işaret etti. Bizler; “Sporcunun; Zeki, Çevik ve Ahlaklısını Severiz.”

Yok efendim Arifiye maçındaki sporcu Geyve’liymiş te ondan yapmış. Çok ayıp, bilseydik önceden tembihlerdik, doğum yerini değiştir diye.

Sen ne biçim yöneticisin? Çevir yüzünü uygulamalara; diyelim ki FB li bir sporcu TS ye kiralandı. Oynananan TS ve FB maçında, TS forması ile oynarken kendi kalesine mi gol atar…çok ayıp…Amatör takımlarında oynayan sporcuların hepsi doğduğu yerin takımında mı oynuyor…Bu ne biçim amatör ruh?..Kafatasçılık spora yakışmıyor.

ASKF başkanına yönelik sözler söylemeden önce geçmişi şöyle bir hatırlayın..Sayın Kama niye bugün kum torbası oldu?..yıllardır koluna girenler şimdi nerelerdeler…Anlatalım mı?..toplumun iradesiyle yani seçimle iş başına gelenlere senin orada filanın yanında yerinde ne işin var denir mi?...sizler veya yandaşlarınız olan delegeler onlara oy vermedi mi çok ayıp çoook…Gerçekleri kabul etmeyi öğrenin.

Geyve’li futbolseverler; Geyvesporu’da, Bayatspor’uda, Safibey Spor’uda aynı keyif ile seyrederler… Bilirler ki; daha düne kadar Geyve söz konusu olduğu zaman, Sakarya’nın güneyi deyenler, bu gün kuyruklarına basılmış gibi feryat ediyorlar… Bizler Geyve’li olmanın, Geyve’de yaşamanın onurunu para ile ölçmeyiz. Ben bu güne kadar şu kadar lira harcadım deyenler olaya para kaynağı olarak yaklaşıyorlar. Sporda paradan daha önemli olan “Amatör Ruh” ,Geyvespor’da oynayanların kaç tanesi Geyve’li imiş… Sana ne…nereli olurlarsa olsunlar onlar bizlerin göz bebeklerimiz. Çünkü sırtlarına Geyvespor Formasını giydikleri andan itibaren öz be öz Geyve çocuğu oluyorlar.

Bizlerin; Hendek İlçesinde ve köylerinde, uğrunda seve seve canımızı vereceğimiz arkadaşlarımız, dostlarımız, akrabalarımız var. Aramıza kimse nifak tohumları ekemez.

Kısaca; sahada beceremediklerinizi, klavyelerin arkasına saklanarak hiç beceremezsiniz. Çünkü;

BİZİM HER LAFA VERİLECEK BİR CEVABIMIZ VARDIR. SUSUYORSAK ADAMLIĞIMIZDANDIR. LAFA BAKARIZ LAF MI DİYE, SÖYLEYENE BAKARIZ ADAM MI DİYE.

 GEYVESPOR YÖNETİMİ

Haber: Namık Cihan

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs