GEYVE KIZ AİHL ÖĞRENCİLERİ “VAKTİ KUŞANIYOR”

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

GEYVE KIZ AİHL ÖĞRENCİLERİ “VAKTİ KUŞANIYOR”

Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü (DÖGM) tarafından yürütülen “Vakti Kuşanmak” projesi kapsamında farklı camilerde namaz vakitlerinde bir araya geliyor. 

 

NAMAZIN ÖNEMİ VURGULANDI

 

Lise öğrencilerinin katıldığı programda; namazın ardından cami imam hatibi Alaattin Tan hoca ile de kısa bir sohbet gerçekleştirildi. Namazın öneminin vurgulandığı, öğrenciler arasındaki manevi birliği güçlendirmenin amaçlandığı etkinliğin bitiminde katılanlara pilav ve ayran ikramında bulunuldu. 

 

FARKLI CAMİLER FARKLI VAKİTLER

Vakti Kuşanmak Projesi, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü (DÖGM) tarafından öğrencilerde namaz bilinci konusunda farkındalık oluşturmak için hazırlanmıştı. Okul Müdürü Ahmet Erol: “İlçemizdeki farklı camilerde farklı vakitlerde öğrencilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz. Programa katılan öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerime ve bizlere yardımcı olan cami görevlilerine çok teşekkür ederim.” dedi.

 

#geyve #ihl #namaz #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs