İlhan Tan Sağduyu Çağrısında Bulundu-VİDEO

Alifuatpaşa eski belediye başkanı İlhan Tan(80); muhtar, belediye başkanı adayları ve seçmenlere birbirinize hoşgörülü olun, dedi.
Ali ARICI Ali ARICI
Geyve'ye bağlı Alifuatpaşa beldesinin sevilen eşraflarından İlhan Tan:"Ben 80 yaşındayım. 1983-1993 yılları arasında iki dönem belediye başkanlığı yaptım. Uzun yıllardan beri ticaretle uğraşmaktayım. Hem siyaset hem de ticaret hayatımdaki tecrübeme dayanarak; seçmenlerin, muhtar adaylarının ve özellikle belediye başkanı adaylarının hoşgörülü olmalarını tavsiye ediyorum. 


Seçim öncesi olduğu gibi seçim sonrası da dostluk bağlarını devam ettirmelerini öneriyorum. AK Parti döneminde ülkemize yapılan hizmetleri görmezden gelmek yanlış olur. Mesela eskiden buradan İstanbul'a 5-6 saate ancak gidiyorduk. Ya şimdi 2 saatte rahatça İstanbul'a gidebiliyoruz. Yol, hastahane ve diğer sosyal hizmetler saymakla bitmez. Bu güzel hizmetlerin devam etmesi için AK Partiyi destekliyorum."dedi.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber




İlhan Tan'ın belediye başkanlığı yaptığı yıllarda basında çıkan haberleri

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs