Kobaş ile Kuru Evlendiler

Ayten-Nazif Kuru’nun kızları Berrin ile Ömran-(Merhum) Sadullah Kobaş’ın oğlu Geyve Kobaş Karate’nin hocası Uğur Kobaş Adapazarı Gümüş Restaurant’ta nikâh töreni yapıldı.

Editör Editör

Geyve’de karate denilince ilk akla gelen isimlerden olan Milli Karate Hakemi Uğur Kobaş, gönlünü kaptırdığı Berrin Kuru ile dünya evine girdi.

Çiftlerin Şahitliklerini; Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Alifuatpaşa Belediye Başkanı Şuayip Erkan Çalık, Cengiz Çetinkaya, Feride Tekneci ile Birsen Kartun Debbağ’ın yaptığı törende genç çiftin nikâhını Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kıydı. 

Genç damat ile gelinin beraberliklerini ve sevgilerini sonsuzluğa taşıdıkları özel günlerine çok sayıda seçkin davetli katılarak yeni evli çiftin mutluluğunu paylaştı. Uğur Kobaş’ın eğittiği, Ulusal ve Uluslararası başarılara imza atmış sporcular ve aileler ile Geyveli dostları genç çifti yalnız bırakmadı.

Genç çiftler ve aileleri misafirleri ile tek tek ilgilenerek birlikte olmanın onurunu yaşadıkları nikâh töreni sonrası yapılan eğlenceler sonunda dostları tarafından tebrik edildi.

GEYVE HABER ailesi olarak yeni evli çifte bir ömür boyu mutluluk dolu yıllar dileriz.


Mustafa Hamdullah ERGİN


GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs