Jandarmadan trafik dersi

Geyve Jandarma Trafik Tim Ekipleri Okullarda seminer düzenledi.
Ali ARICI Ali ARICI





JJandarma Trafik Timi ekipleri Geyve İlçesine Bağlı Doğantepe İlköğretim Okulu öğrencilerine trafik kuralları konusunda seminer verdi.



 
Doğantepe İlköğretim Okulu'nda jandarmanın düzenlediği trafik eğitimi öğrencilerin yoğun ilgisini topladı.



 
Yaya ve okul geçitlerinde uyulması gereken kuralları anlatan Jandarma yetkilileri "
Seminerde öğrencileri, cadde ve sokaklarda kaldırımdan yürümeleri gerektiği, gece yürünüyorsa açık renkli elbise giymeleri, cadde ve sokaklarda top oynanmaması, karşıdan karşıya geçerken dikkatli geçmeleri, taşıt içerisinden dışarıya el ve kollarını çıkarmamaları, ayrıca sürücüyle konuşmamaları, traktör kenarına binmemeleri gibi konularda uyardıklarını belirtti.. Araç içerisinde bulunması gereken trafik araç ve gereçleri de gösterilerek öğrenciler bilgilendirildi.



 



 Yetkililer açıklamasını şöyle devam ettirdi,bütün öğrencilerin trafik kurallarını iyice öğrenmesi noktasında uyarılarda bulunduk.Ayrıca slayt gösterisi ile anlatılanları



pekiştirdik.Öğrencilere düşen görev ise burada öğrendiklerini uygulamak ve de büyüklere anlatmak gerektiğini belirttiler.




 




 



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs