Güral Sapanca’da “Yaza Merhaba Kokteyli”

Güral Sapanca Wellness & Convention Oteli, İstanbul, Sakarya ve Kocaeli'de bulunan şirket yöneticileri ile basın mensuplarını düzenlediği "Yaza Merhaba Kokteyli" ile ağırladı.

Editör Editör

Havuz başında gerçekleşen kokteyle Turizm Koordinatörü Kamil Berk, Mali ve İdari İşler Müdürü Kadir Ay, Satış Müdürü Gülşah Yalçındağ Volkan, Satış ve Pazarlama Müdür Yardımcısı Didem Manavoğlu, Yiyecek ve İçecek Müdürü Suat Kantarcıoğlu ile bölgede faaliyet gösteren Çelikord, Ülker, Acıbadem Hastanesi, Toyota Boshoku, Nida Su, Erdem Holding, Hundai, Howon, Subor, Mertcan Metal ve Brisa gibi şirketlerin üst düzey yöneticileri katıldı.


Havuz başında gerçekleşen gecenin açılışında bir konuşma yapan Otel Müdürü Tezcan Özdemir, Güral Sapanca Wellness & Convention'da geçen yıl 101 bin misafir ağırladıklarını belirterek, "Bir çok doğal zenginlikler ile taçlandırılmış Sapancamızda sizlerle birlikteliğimiz 2008 yılından bu yana devam ediyor. Geçtiğimiz yıl otelimiz için başarılarla dolu bir sene oldu. Yaklaşık 101 bin misafirimizi otelimizde ağırladık. Toplamda 550 adet ulusal ve uluslararası şirket toplantısına ev sahipliği yaptık. Her 100 misafirimizden 98' i otelimizden memnun ayrıldı ve yine her 100 misafirimizden 97'si bizi tekrar tercih edeceğini bildirdi. Türkiye'nin ilk ve tek 6 kalite belgeli oteli olmaya hak kazandık. Aynı zamanda kalitemizi almış olduğumuz ödüllerle de taçlandırdık. 2011 yılında aldığımız ödüller; En İyi Quality Spa & Wellness Oteli Ödülü, Capital& Ekonomist dergileri tarafından Doğa Turizmi dalında birincilik ödülü, Skal derneği tarafından 'En İyi Sağlık, Spa, Güzellik Oteli' ödülü, Ace of Mice dergisi tarafından 'Marmara Bölgesi En İyi Toplantı Oteli' ödülü ve ETS turizm tarafından 'En İyi İstanbul Çevre Oteli' ödülü. Güral Sapanca da ki bu başarılarımızdan aldığımız enerjiyle, yepyeni bir termal otel anlayışı Gural Afyon Wellnness & Convention Nisan 2012'de hizmete girdi. NG Grubunun 3. Oteli olan Güral Afyon Türk turizminin parlayan yıldızı olmaya aday. Bu yeni otelimizde de sizleri görmekten mutluluk duyacağız. Bu yıl dördüncüsünü düzenlemiş olduğumuz tenis turnuvasına katılan tüm sporculara ve turnuvaya gösterdikleri ilgiden dolayıSakarya Tenis Kulübü, Serdivan Tenis Kulübü, İzmit Tenis Kulübü, Marten Tenis Kulübü, Sporyum Tenis Kulübü ve Tüpraş' a otel yönetimimiz adına çok teşekkür ediyoruz" dedi.


Konuşmaların ardından 4. Geleneksek Güral Otel Tenis Turnuvasında dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Canlı müzik eşliğinde devam eden gecede, Satış ve Pazarlama Müdür Yardımcısı Didem Manavoğlu ve departman çalışanları Oğuzhan Cebeci, Cüneyt Erdal, Uğur Aydın, İbrahim Kahraman, Burçin Temel, Betül Baytunca, Ebru Özkan ve Kübra Tevetoğlu gece boyu misafirlerle tek tek ilgilendi. 

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs