Yıldızlar Alifuatpaşa’da

Sakarya İli organizasyonunda gerçekleştirilecek olan 3.uluslararası Sakarya open karate turnuvasına katılacak yıldız Karateciler Alifuatpaşa’da ağırlandı.

Editör Editör

Yıldızlar karate milli takımına sponsor olan Alifuatpaşa belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık sporcuları ve teknik ekibi ilk önce ilhan Tan tesislerinde akşam yemeğinde ağırladı. Daha sonra sporcular ile beldenin milli mücadele kahramanı Ali Fuat Paşa(Cebesoy)nın kabrini ziyaret edip dua eden karateciler tarihi 2.Bayezid köprüsü üzerinde hatıra resmide çektirmeyi de unutmadılar. Alifuatpaşa'nın tarihi hakkında bilgi alan sporcuların misafirperverlikten ötürü mutlu oldukları da gözlendi. Programa karate federasyonu yönetim kurulu üyesi Meydan Kobaş, Geyve Halk Eğitim Müdürü İrfan Karaçayır'da iştirak etti. Alifautpaşa belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık: "Konu milli takım olunca, hele hele gençler olunca teklif geldiğinde hiç düşünmediklerini ev sahibi olmayı kabul ettiklerini söyledi. Belediye başkanı Şuayip Çalık, burada Türkiye'nin dört bir yanından gelen çocukları görünce ne doğru bir karar verdiğimizi de görmüş oldum. Sporcuları ağırlamaktan dolayı mutluyum.”

Sporcuların alacakları madalyalar ile gururlanacaklarını, bu madalyalarda az da olsa katkılarının olmasından dolayı mutluluklarının artacağını da sözlerine ekledi.


Turnuvanın organizasyon başkanı Uğur Kobaş: "Başkan Şuayip Erkan Çalık çok anlamlı bir nezaket gösterdi. Başkanımız ev sahipliği sayesinde, Türkiye'nin dört yanından gelen sporcular ilimizi, Alifautpaşa beldesini ve bizleri tanıma olanağına sahip oldu. Hiç olmazsa şunu kazandık "Sporun evrensel dili dostluk. Kazanan kim olursa olsun, dostluk oldu" Desteğinden ötürü Alifuatpaşa belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık'a sporcular ve Karate federasyonu adına teşekkür ediyorum.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs