Mehmet Çetin Ağrı Valiliğine Atandı

Valiler Kararnamesi ile Ağrı Valiliği görevine atananan Mehmet Çetin Pamukovalı.
Ali ARICI Ali ARICI
Ağrı Valiliği görevine atanan Ankara İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Çetin, ülkenin her tarafından seve seve görev yapacağını belirtti. 1959 yılında Sakarya'nın Pamukova İlçesi / Özbek köyünde dünyaya gelen Mehmet Çetin, 1984 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Bitlis kaymakam adaylığına atanan Çetin, ardından Tatvan ve Seyhan'da kaymakam vekilliği, Asarcık ve Susuz kaymakamlıkları, Hakkari Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Son olarak Ankara Özel İdare Genel Sekreteri olarak görev yapan Mehmet Çetin, Valiler Kararnamesi ile Ağrı Valiliği görevine atandı.

İHA Muhabirine yaptığı açıklamada, ülkenin her bölgesinde seve seve görev yapacağını belirten Vali Mehmet Çetin "Bize verilen nöbeti kamu yararına şevkle ve içtenlikle yapacağım. Bilgi ve tecrübelerimizi birlik, beraberlik ve takım ruhu halinde çalışmalarımızla ilimize faydalı hale getireceğiz" dedi.
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs