Karate Şöleni Sona Erdi

Bu gurur tüm Geyve'nin..
Editör Editör

Geyve kaymakamlığı, Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü organizasyonu ve Geyve belediyesi katkıları ile gerçekleştirilen iller arası kaymakamlık kupası karate müsabakaları Pazar günü gece sona erdi. Turnuva Kocaeli, Yalova, Bursa, Bolu, Düzce, Eskişehir, Sakarya illerinden 28 spor kulübüne mensup 450 civarında sporcu katılımı ile yapıldı. 80 yakın hakemin görev aldığı turnuvada tribünlerinde dolu olması turnuvaya farklı bir anlam, değer kattı. Tribün seyircileri ile birlikte müsabakaya katılımın 800 kişi civarında olduğu tahmin ediliyor. İl ve ilçe protokolünden katılımların da olduğu turnuva programına;
Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık,
Geyve Belediye başkanı Murat Kaya,
İlçe garnizon komutanı Lütfü Varol,
Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Salih Koşu,
İl milli eğitim müdür yardımcısı Hamdi Ünal,
İl genel meclis üyesi Neşet Çakır,
İlçe emniyet müdürü Ali Sarıkaya,
İlçe milli eğitim müdürü Beşir Nalbant,
İlçe tarım müdürü Taner Katipoğlu,
İlçe nüfus müdürü Osman İslamoğlu,
İlçe spor müdürü Yusuf Yıldız,
Kaymakamlık yazı işleri müdürü Atilla Vardar,
İlçe MEB Müdür yardımcıları Davut Karamehmetoğlu, Mehmet Doğan iştirak etti.

Açılış seremonisinde saygı duruşu, istiklal marşı ve ardından konuşmalar yapıldı, Açılışta konuşan, il müdürü Salih Koşu, belediye başkanı Murat Kaya ve Kaymakam İdris Akbıyık'ın ortak sözleri, ortak noktası Geyve ilçesinin son dönemlerde spor alanında güzel hizmetlere, başarılara ve organizasyonlara imza attığı, spor ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini, ayrıca antrenör Uğur Kobaş'ada ilçeye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Çok çekişmeli ve heyecanlı geçen yarışmalar sonunda dereye giren sporculara madalya, Sakarya ili haricinde oluşturulan genel klasman sonuçlarında dereceye giren sporcuların kulüplerine kupa verildi.

Sakarya ili haricinde oluşturulan genel klasman da;
1. Kocaeli 2. Eskişehir 3. Bolu, 3. Yalova ili kulüpleri olurken dereceye giren kulüplerin kupalarını Kaymakam adına yazı işleri müdürü Atilla Vardar verdi. Sabah 09.30 başlayan müsabakalar gece saat 20. 45 civarında sona erdi.

İlçe antrenörü Uğur Kobaş " Son zamanlarda İlçe de spor adına güzel hizmetler yapılıyor. Kaymakamlık, Belediyeler, Milli eğitim, Halk eğitim, Spor müdürlüğü spor branşlarına çok güzel destekler oluyor. Bu destekler sayesinde ilçede spor adına güzel başarılar ve hizmetler ortaya çıkıyor. İlçede yapılan bu hizmetlere Ankara da özellikle başarı sporcularımıza sahip çıkma adına milletvekilimiz Şaban Dişli'de güzel bir destek misyonu üstlenmiş durumda. İlçe destekleri, il dışında Şaban beyin katkıları ile birleşince ortaya çok daha anlamlı başarılar ortaya çıkıyor. Bu anlamda spora, sporcuya destek olan ilçe Kaymakamı İdris Akbıyık, Geyve belediye başkanı Murat Kaya ve Alifuatpaşa belediye Şüayip Erkan Çalık, MEB ilçe müdürü Beşir Nalbant, halk eğitim müdürü İrfan Karaçayır, spor müdürü Yusuf Yıldız ve millet vekili Şaban Dişli'ye çok teşekkür ediyorum. Geyve ilçesinde spor adına bu destekleri gördükten sonra, bu ilçeye hizmet etmekten gurur duyuyorum. dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER
 

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs