Gelpaş Market Açıldı

Geyve’de 6 esnafın biraraya gelerek eski Geyve Lise’nin arka Caddesinde (Adnan Menderes Cad.) 650 metrekarelik bir alanda faaliyet gösterecek olan GELPAŞ MARKET, 5Bin çeşit kaliteli ürünleri ve hesaplı fiyatlarla hizmet vermeğe başladı.
Editör Editör
Açılış töreni programına; Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Geyve Garnizon Komutanı Lütfü Varol, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Geyve AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak, Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Pınar, Geyve Şoförler Odası Başkanı Aykut Yurt, Geyve Koop. Başkanı Ali Demir ve bayanlı erkekli kalabalık bir vatandaş grubu katıldı.

Gelpaş yönetim kurulu başkanı Emre Yetiş; Hoşgeldiniz Konuşması yaptı.

Belediye Başkanı Murat Kaya: "Geyve'ye ve hemşehrilerimize hayırlı olsun."dedi. 

Kaymakam İdris Akbıyık ve Düzpaş Marketleri Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kurt hayırlı olsun konuşmalarını yaptı.

Kasap, manav reyonunun yanı sıra, sürpriz hediyeler ve açılış gününe özel indirim fırsatlarıyla adeta Geyvelilerin akınına uğrayan Gelpaş Market İlçe Müftüsü Ali Erhun’un duasının ardından konukların açılış kurdelasını birlikte kesmesi ile hizmet vermeye başladı.
Kurdelenin kesilmesi ile birlikte konuklar alış-veriş yarışına girdi. Market önünde ve içinde farklı firmalar kurdukları stadlarında ürünlerini tanıtarak tadım yaptırdı.

Açılışa katılan palyoçalar ayrı bir renk kattı. Açılışa özel ve her ay belli günlerde yapılacak indirim kampanyaları ile değişik bir marketçilik vizyonu anlayışı ile yola çıktıklarını belirten ifade eden Gelpaş Market yetkilileri açılış törenimize gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı Geyve halkına teşekkür etti.

Açılıştan sonra misafirlere pilav – ayran ikram edildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN/GEYVE HABER

Geyve Belediye başkanı Murat Kaya

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs