Tuna Tan, Kültürümüzü Yaşatmalıyız

Sakarya’nın ünlü iş adamı Tuna Tan, kültürümüzü yaşatmak için çalışıyor.
Editör Editör

Geyveli emekli öğretmenlerden Ahmet İşsever ve Özcan Özkan Serdivan’daki tesislerinde Tuna Tan’ı ziyarete gitti. Ahmet İşsever; Tuna Tan’ın; Alifuatpaşa Cumhuriyet İlkokulu halk oyunları ekibi ile beraber çektirdikleri fotoğrafı kendisine hediye etti.

Alifuatpaşalı öğrenci hemşerileriyle çekilmiş fotoğrafını gören Tuna Tan duygulandı: “Ben eski kültürümüzün yaşaması için çalışıyorum. Geyve yöresinin oyunlarını gençlere öğretip yaşatmaya çalıştığın için Ahmet Hocam size çok teşekkür ederim. Bu konuda sizlere destek olmaya hazırım.

Ben de Sakarya’mıza ait her türlü kültürün unutulmaması ve gelecek nesle kalması için uğraşıyorum. Bunun için; AFP İlhan Tan tesisleri başta olmak üzere diğer Tuna Tan tesislerimizde yöresel yemekleri ve tatlıları ön plana çıkarıyorum. Özellikle kabakla ilgili çorba ve tatlı çeşitlerimizi marka haline getirdik.”dedi.

Mehmet AYDOĞAN
Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs