Okul Müdürlerinin 2.Dönem Toplantısı

Geyve Milli Eğitim Müdürü Nalbant, 2012- 2013 öğretim yılı 1. dönem değerlendirmesi ve eğitimde başarıyı artırmak için müdürler toplantısı yaptı.
Editör Editör

Geyve Kaymakamlığı Kültür Merkezi ve Öğretmen Evi salonunda yapılan toplantıya; MEM şube müdürü Mehmet Doğan, ARGE sorumlusu Ali Rıza Çağlar, ilk, orta ve lise müdürleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan toplantının yazmanlığını, Ahmet Yesevi İlkokulu müdürü Selman Barış ile MEM şefi Nazmi Yüksel yaptı.

ARGE Sorumlusu Ali Rıza Çağlar; Sakarya İl MEM’in yapmış olduğu KDS -1,2(Kazanım Değerlendirme Sınavı),HBS(Hazır Bulmuşluk Sınavı)’da Geyve’deki ortaokul ve lise öğrencilerinin başarı durumu hakkında sunum yaptı.

Geyve MEM Beşir Nalbant: “2012-2013 eğitim-öğretim yılının 2.döneminin Geyve’ye ve tüm ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Birinci dönem sınavlarda başarı gösteren öğrencilerimize, onlara destek olan öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ikinci dönemde başarılarının devamını bekliyorum.

‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında bahçe düzenlemeleri, Kaymakamımız İdris Akbıyık’ın başlattığı BİR KİTAP BİR İNSAN projesiyle herkesi kitap okumaya teşvik, GEHAP ile öğrencilerin başarı düzeyini artırma çalışmaları yapıyoruz.

TÜRKÇEM EYVAH oyununda görev alan öğretmen arkadaşlara da özellikle teşekkür ederim. Sınavlarda başarılı olan, bilgi-kültür yarışmalarında dereceye giren öğrenciler; gezi, piknik gibi çeşitli şekillerde ödüllendirilecektir.”dedi.

Mehmet AYDOĞAN
Geyve Haber

 

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs