Geyve Kent Konseyi Toplandı

Kent konseyi Belediye Meclis Salonunda toplandı.
Ali ARICI Ali ARICI



Geyve Kent Konseyi, Belediye Meclis üyesi Salih Etik Başkanlığında toplandı.



Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Etik, Kent Konseyi'nin gayesinin, şehrin gelişimine katkı sağlamak ve hemşehricilik ilişkilerini geliştirmek olduğunu belirtti.



Etik, "Kent Konseyi'nde alınan kararların ilgili makamlara iletilerek, gerekenlerin yapılması istenecek" dedi.



Konuşmaların ardından kent konseyi gündem maddesi 1/100.000 lik ÇDP nın Geyve’ye kurulması planlanan Organize sanayi bölgesi alanı kararlaştırıldı.Karaçay Doğantepe Köyü sınırı ve Taraklı yolu arasındaki alan OSB olarak belirlenerek tarıma zarar vermeyen fabrikaların kurulmasında ortak görüş belirtildi.İkinci madde olarak Geyve’ye de Otobüs Terminali,Halk Eğitim Merkezi,Sebze hali ve Toplu Konut’un acilen yapılması yönünde karar alındı.



Kent Konseyi Üyesi İlgenel Meclis Üyesi Aykut YURT;, konseyin hedefinin Geyve’nin gelişimine katkı sağlamak olduğunu dile getirerek, "Kent konseyi toplantılarında, şehrimizi nasıl geliştiririz, 4 yıllık üniversitenin şehrimize gelmesi için neler yapmalıyı diyerek Bayat,Safibey,Sarıgazi ve Kozan köylerine hitap eden 3600 dönum mera var bu köylerimize süt inekciliğini teşvik etmeliyiz dedi.Toplantıya Geyve Belediye Başkan vekili,Salih ETİK,AKP ilçe Başkanı Murat KAYAS,İl Genel Meclis Üyesi,Aykut YURT,İlgenel Meclis Üyesi Şükrü ÇELİK,Vergi Dairesi Müdürü Ali KALKAN,Encümen Nedim Kaya,Encümen Refik ERTÜRK,Encümen Sami Yavuz ve Geyve Koop. Başkanı Ali DEMİR katıldı.
Üyelerin görüşleri alındıktan sonra toplantı, gelecek toplantıda görüşülecek konular tespit edilmesiyle son buldu.



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs