Veda Yemeği

Geyve Ortaokulu’nda görev yapmakta olan öğretmenlerden; Kasım Özdemir, Alaettin Balcı, Ertuğrul Muti ve Hilmi Kutlay Tuna’nın branş öğretmenliğine geçmesinden dolayı atamaları başka okullara çıktı.
Editör Editör

Geyve Ortaokulu’ndan ayrılarak başka yere tayin olunmalarından dolayı, öğretmen arkadaşları kendilerine veda yemeği düzenledi.

Geyve Ortaokul Müdürü H.İsmail Selçuk: “Beraber çalıştığımız öğretmen arkadaşlarımızın branş öğretmenliğine geçerek aramızdan ayrıldı. Kendilerine gittikleri yerde başarılar dileriz.”dedi.

Branş öğretmenliğine geçen öğretmenler adına Alaettin Balcı: “Beraberce yıllarca çalıştığımız arkadaşlarımızın arasından ayrılmak bizler için zor olan hadiselerden biri. Kendilerine bizim tarafımızdan olan hakkımızı helal ediyoruz. Eğer elimizde olmadan kendilerini kıracak bir şey yapmış isek özür diler, haklarını bizlere helal etmelerini isteriz.”dedi.

Yemek programından sonra; ayrılan öğretmenlere, Okul Müdürü H. İsmail Selçuk tarafından hediyeler verildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN
GeyveHaber


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs