Alifuatpaşa’da El Sanatları Kursu

Geyve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün Alifuatpaşa Suat Yalkın Kültür Merkezinde açtığı El Sanatları kursu devam ediyor.
Editör Editör

Alifuatpaşa Beldesinde ikamet eden bayanların katıldığı kurs, hafta içi 09.30-16.00 saatleri arasında yapılmaktadır.

Kursiyerler adına söz alan Meral KİRACI, “Öncelikle Kurs öğretmenimizden çok memnunuz. Bayanlar evde oturmasınlar bu tür kurslara gelsinler. Kursa gelmek, arkadaş grubunun içinde olmak çok farklı bir şey. Uzun yıllardır burada açılan kursa geliyorum. Her yıl yeni teknikler, yeni işler öğreniyorum. Bazen kursa gelen bir arkadaşınızdan da bir şeyler öğrenebiliyorsunuz. Yaptığınız işi beğenenler size sipariş verebiliyor. Dışarıya iş yapıp para kazanan arkadaşlarımızda var.” dedi.
Kurs usta öğretici Şengüler BOSTANCI tarafından veriliyor.

Şengüler BOSTANCI yaptığı kısa açıklamada: “Kursumuza Beldemizde ikamet eden farklı yaş gruplarından 34 bayan kursiyer devam etmektedir. Kursumuza yakın evi olan bayanları da kursumuzu ziyarete bekliyoruz. Bize sunmuş olduğu her türlü destek dolayısıyla Alifuatpaşa Belediye Başkanı Şuayip Erkan ÇALIK’a ve Halk Eğitimi Merkezimizin Müdürü İrfan KARAÇAYIR’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN
Araştırmacı-Gazeteci-Yazar

mh_ergin@hotmail.com
hamdullahergin@gmail.com
OFİS Tel: 0 264 517 52 90
GSM “ : 0 534 404 77 55
“ “ : 0 542 250 44 90

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs