SML’de GEHAP

Geyve MEM Beşir Nalbant, ASML’de GEHAP değerlendirmesi yaptı.
Editör Editör

Geyve Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant, şube müdürleri Davut Karamehmetoğlu ve Mehmet Doğan; Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık’tan aldıkları destek ile öğrencilerin başarı seviyesinin artması için çabalıyor.

Geyve merkez ve köylerdeki tüm okulları gezip, öğretmen, öğrenci ve velilerle birebir görüşen MEM Nalbant, SML öğretmenlerine çikolata ikram etti: ‘lçemizdeki öğrencilerin başarı seviyesini yükseltmek için, önce öğretmenlere huzurlu bir ortam hazırlamak gerekiyor.
Ben de öğretmenleri okullarında ziyaret ederek başarıyı artırıcı çözümler bulmaya çalışıyorum.

Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin tertip- düzeni; öğretmenleri, idarecileri ve öğrencileri arasındaki huzurlu ortamı; diğer okullarımıza da örnek olsun. Bu öğrencilerimizin başarılı birer hemşire olmalarının yanında Üniversiteyi de okuyup kariyer sahibi istiyorum. ’’dedi.

Geyve İmam-Hatip Ortaokulu müdürü Ahmet Erol, kendi okulunda geliştirdikleri EVDE ETÜT PROJESİNİ anlattı.
ASML müdürü Ahmet Şengül, MEM Beşir Nalbant, Şube müdürü Davut Karamehmetoğlu, İHO müdürü Ahmet Erol ve AR-GE sorumlusu Ali Rıza Çağlar’a hitaben:’’Okulumuza yaptığınız ziyaretten memnun kaldık. Bilgilendirici açıklamalarınızdan istifade ettik.’’dedi.

ASML öğretmenleri adına müdür yardımcısı Ahmet Akkuş, çikolata ikram ettiği için MEM Beşir Nalbant’a teşekkür etti.

Mehmet AYDOĞAN


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs