Geyve'de Muhteşem Mezuniyet Töreni

Geyve Kaymakamlığı Milli Eğitim Müdürlüğü, liseden mezun olan öğrencilere muhteşem bir uğurlama töreni yaptı.
Editör Editör

Gültekin Tesislerinde düzenlenen mezuniyet törenine Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, belediye başkanı Murat Kaya, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, Geyve Anadolu Lisesi, METEM, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi'nden mezun olan toplam 478 öğrenci ve çok sayıda veli katıldı.

Programın koordinatörlüğünü METEM müdürü Tekin Bayer, sunuculuğunu Eğitim Hemşiresi Pınar Demiral yaptı. Program Saygı duruşu ile başladı. Müzik öğretmeni Merve Kara eşliğinde İstiklal Marşı birlikte okundu.

Öğrencilerle 12 Yıl 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal mezuniyet töreninde yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi:

Bugün burada 2015 yılında mezun olan lise öğrencilerimizi ve ailelerini ağırlamaktan memnunuz. Bu öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. 12 yıldan beri bu öğrencilerle acı tatlı günler geçirdik. Onlarla sevindik, onlarla onur duyduk. Artık Orta öğretimden mezun oluyorsunuz. Bundan sonraki yaşantınızda sağlık ve başarılar dilerim.

Verdiğimiz Rahatsızlıktan Dolayı Özür Dilerim

Geyve belediye başkanı Murat Kaya: "Sayın veliler, sevgili öğrenci kardeşlerim, şu anda kendi mezuniyet günümü hatırladım. Bizim zamanımızda öğretmenler böyle bir tören düzenlemezdi. Çok şanslısınız. Sayın Mİlli Eğitim Müdürüm mezuniyet töreni konusunda isteğini söyleyince belediye olarak biz de yardımcı olduk. Bu arada kanalizasyon, doğalgaz ve diğer alt yapı çalışmalarından dolayı sizlere rahatsızlık verdik. Kusura bakmayın. İnşallah asfaltlamayı yakında bitirip sizleri rahata kavuşturacağız."dedi.

Birinci Meselem Eğitimdir

Geyve kaymakamı İdris Akbıyık: "5 yıl önce Geyve'ye geldiğim zaman Birinci meselem eğitimdir, demiştim. Bu vesileyle kaymakamlığın imkanlarının büyük bir kısmını eğitime ayırdım. Mezun olan öğrencilerimize, arzu ettikleri üniversiteyi okumalarını tavsiye ediyor, sağlık ve başarılar diliyorum."dedi.

Lise Birincilerine Plaket

Geyve kaymakamı İdris Akbıyık okullarını birincilikle bitiren öğrencilere plaket, belediye başkanı Murat Kaya'da bu öğrencilerin anne-babasına çeşitli hediyeler verdi. 

Okullarını birincilikle bitiren öğrenciler şunlardır: Büşra Avcı-Geyve Anadolu Lisesi, Hanife Tetik- Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Ayşe Nur Coşkun- Ali Fuat Başgil AL, Şeyma Nalcı-Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Nazife Şengül-İmam-Hatip Lisesi, Sakine Aydın-METEM, Ufuk Koç-Geyve Teknik Lise

Tören sonunda öğrenciler, Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, belediye başkanı Murat Kaya, MEM Mehmet Salih Canbal ve öğretmenleriyle hatıra fotoğraf çektirdi.

 Gelen misafirlere; sponsorluğunu Geyve Belediyesi'nin yaptığı, Akkayalar Lokantası tarafından hazırlanan kavurma, pilav ve ayran ikram edildi.

Mustafa Hamdulah ERGİN-Mehmet AYDOĞAN 

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs