Geyve İlçesi Saadet Partisi Olağan Kongresi Yapıldı

Geyve İlçesi Saadet Partisi Olağan Kongresi,Kaymakamlık Kültür Merkezi'nde yapıldı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN


Saadet Partisi İl başkanı İsmet AKSU



Cevat AYHAN Konuşmasını Yaparken



Saadet Partisi'ne Seçilen Asil ve Yedek Üyeler



Kongre'ye Katılan Delege ve Davetli'ler



Cevat AYHAN ve Atilla ZEYTİNOĞLU yanyana



Davetliler ve Delegeler Konuşmacıyı dinlerken



CHP İlçe Başkanı Osman ERKÖSE'de Davetliler Arasında



Davetli ve Delegeler İstiklal Marşı'nı Dinlerken



Davetli ve Delegeler



Pilav Ayran ve Su İkram edildi.


Tabağını Alan Bir Köşeye Çekildi.



Belediye Başk.İdris ÇAKIR,Milis Kuvvetleri Derneği ve MHP İlçe Teşk. Çelenkleri


Geyve İlçesi Saadet Partisi Olağan Kongresi Kaymakamlık Kültür Merkezi'nde bugün Saat 13.00-16.00 arası yapıldı.


Geyve İlçesi Saadet Partisi olağan Kongresine daha önceki dönemlerde Bakanlık da yapmış olan Sakarya Milletvekili Cevat AYHAN,Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı İsmet AKSU,Geyve İlçe Belediye Başkanı İdris ÇAKIR,Belediye Eski başkanlarından Atilla ZEYTİNOĞLU,CHP İlçe Başkanı Osman ERKÖSE,MHP İlçe başkanı Alaattin TINAR,Genç Parti İlçe Başkanı Mehmet DARDAĞAN,Delegeler ve halktan davetliler katıldı.


Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı ismet AKSU Kongrede bir açılış konuşması yaparak şunları söyledi:Geçilen üç yıl içinde sandık Başkanları,Müşahit ve üye çalışmalarını yaptık.


Aksu;Biz bir yere bağlı olmadığımız için basın bizden bahsetmiyor.Bizler çok küçük imkanlarla büyük başarılar elde ediyoruz.


İnsanlar bugünkü iktidarda olan Belediye Başkanlarından memnun olmadıklarını söylüyorlar.Milletin ve Memleketin daha fazla beklemeye tahammülü yok.


Bizler Sandık Başkanları ve Müşahitlerimizin çalışmasıyla iktidar olacağız.Bu günkü iktidar isterse Başörtüsü sorununu çözer.Amma puan toplamak için uzatıyorlar.diyen Aksu sözlerini şöyle sürdürdü:


İdealleri olmayan milletler ayağa kalkamazlar.Yaptığımız işi düzgün yapacağız.İktidar bizim yaptığımız yolların kenarlarında ki molozları dahi kaldıramıyorlar.dedi.


Kürsüye Çıkan Sakarya Eski Milletvekillerinden ve Bakanlık yapmış olan Cevat AYHAN Şöyle konuştu:


Önce Ecevit daha sonra Demirel'le yaptığımız koalisyonlarda Koyun olduğu yerde iplik fabrikası,pancar olduğu yerde Şeker fabrikası,Pamuk yetişen yerde Tekstil fabrikası kurduk.


Bizim haricimizdeki iktidarlar barajlar üzerine kurulan santrallerin Motorlarını İsviçre'den,İnsansız uçakları İsrail'den,fabrika yapan fabrikaları Almanya'dan alıyorlar.


Ayhan sözlerini şöyle sürdürdü:Sadece İmam-Hatip Liseleri'ni açmakla kalmayıp Ahlak Dersleri'ni de koydurduk.Siyasi Partiler başörtüsü takılmasın diye Anayasa Mahkemesi'ne başvuruyorlar.Bunlar delidirler.Ne diye Milletin Başörtüsü ile uğraşıyorsunuz.


Ayhan:Türkiye'de zehirli bir medya var.Geçenlerde Giresun'da boyalı basın tarafından,reklam yapmak için asılan resimleri internette gördük.


6 yıldır iktidarda olan AKP Devletin bütçesinden dolar bazında faiz ödüyor.dış borç 40 Milyar dolar'dan,247 Milyar Dolar'a çıktı.Yerli mallar,ithal mallarla baş edemiyor.2001 krizinde 70.000 işyeri kapandı.diyen Ayhan sözlerini şöyle bitirdi:


Çözüm Milli Görüş'tedir.Yapılacak Belediye ve genel seçimlerde başarılı olmamızı dilerim.dedi.


Davetli ve Misafirlere,Etli,Nohut'lu Pilav yanında Ayran ve Su ikram edildikten sonra,Delegeler tarafından oy kullanılan sandıktan Saadet Parti İlçe


Başkanlığına İrfan TUFANOĞLU,seçilirken,Asil üyeliğe;Alaattin ŞENGÜL,Onur YILDIRIM,Ömer KARAKUŞ,Emin DÜVEN,Fatih ÇETİN,Bilal ŞAHİN,Serdar ATAY,M.Akif ÖZEL,Muhammed YEMİŞ,Abdullah AKSU.Yedek üyeliğe;Muhsin ÖZDEMİR,Mustafa TÜRİT,İsmail ŞENGÜL,Abdullah AYTEKİN,Mehmet TETİK,Mahmut YEMİŞ,Yaşar SALMAN,Hüseyin MADEN,Selçuk Sümer ÖZEL,Zübeyir GÜL,Mehmet TUFAN seçildiler.


 


 


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs