Geyve Belediyesi’nden İftar

Geyve Belediyesi tarafından Adnan Menderes Kapalı Pazar Yerinde verilen iftar yemeğine, katılım oldukça yüksek oldu.
Editör Editör

İftar yemeği programına; AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, AK Parti Sakarya İl başkanı Recep Uncuoğlu, Geyve Jandarma Bölük Komutanı Üst. Tğ. Lütfü Varol, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Alifuatpaşa Belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık, AK Parti Alifuatpaşa belde teşkilatı yönetim kurulu, İstanbul Geyveliler Derneği Başkanı Bülent Kaya ve yönetim Kurulu, Bay-bayan vatandaşlar hazır bulundu.

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli iftara katılanların masalarını tek tek gezerek hal ve hatırlarını sordu. Kendisine; Belediye başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve ilçe başkanı Muhittin Irmak ve yönetim kurulu ile il genel meclis üyeleri Şükrü Çelik, Neşet Çakır eşlik etti.

İftardan önce hocaefendiler Kur'an-ı kerim, ilahi ve nat-ı şerif okudu. Ezan okunup iftarın açılmasının ardından emekli imam-hatip Sadettin Armağan dua yaptı.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya bir konuşma yaptı.

Kaya: " Davetimize katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Sorunların çözümü için her türlü çabayı gösterdiğimizden emin olunuz. Arkamda sizlerin gücü olduktan sonra çözemeyeceğimiz sorun yoktur. Geçen yıla nazaran daha da kalabalık olduğumuzu görünce duygulandım. Yolların durumunu biliyoruz. Hizmetin gelmesi için bazı şeylere katlanıp sabretmek gerekiyor. Bu sene doğalgaz inşallah geliyor. Hanımlar mutfakta rahat edecek. Geldiğiniz için hepinize tekrar teşekkür ederim." dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli: "Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Bizler sizler için çalışıyoruz, Barış ve Demokrasi hamlemizde bizleri desteklemenizi istiyorum. İçimizdeki ve etrafımızdaki düşmanlarımız devamlı olarak bizleri çekmeğe çalışıp içine çekmeğe çalıştığı oyuna gelmeyeceğiz. Ülkemizi hak ettiği yere getirmeğe çalışıyoruz." dedi.

İftar; Adnan Menderes Kapalı pazaryerinden başlayıp, vergi dairesi önünden Uysallar Markete kadar olan Saha ve Çiftçiler işyeri önünden Hammazlar Tarım önüne kadar olan Sokak’ta yapıldı.

Yemek dağıtımı 6 adet tezgâhtan yapılan iftar yemeğine yaklaşık 6 Bin kişi katılarak iftar açtı.

Menüde ise çorba, tas kebabı, pilav, ayran ve kemalpaşa tatlısı yer aldı. Davete gelen vatandaşlar, memnuniyetlerini Başkan Murat Kaya'yı kutlayarak dile getirdi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

5

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs