Vergi Dairesi Müdürlüğü’nden Açıklama

Geyve Vergi Dairesi Müdür yardımcısı olarak gelip, müdür olarak görevine başlayan Gaffar Koçak kapısının sorunlu, sorunsuz tüm vatandaşlara açık olduğunu bildirdi.
Editör Editör
Koçak açıklamasında; 6111 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması hakkında kanundan faydalananların bu imkânlarının devam ettiğini, eksik ya da hiç ödeme yapmayıp bu haktan yararlanamayanlara ise 6322 sayılı yasa ile tekrar bu haktan yararlanma imkânı verilmiştir. 6322 sayılı yasayla birçok yenilikte getirilmiştir.

Bunlardan bazıları şunlardır: “Vergi dairemiz ödeme tablolarını tanzim etmiştir. Mükelleflerimizin ödeme yapmak üzere dairemize gelmeleri halinde kendimiz ve ekibimiz mükelleflerimize yasal haklarını anlatacak ve ayrıntılı bilgi verilecektir.”

Basit usülden gerçek usüle geçiş mümkün hale geldi
Esnaf Muaflığı; Kendi ürettikleri, geleneksel el sanatları, kültürel(Bastonculuk, semercilik, bakır işlemeciliği v.b.)üretip satanlar, talep etmeleri halinde esnaf muaflığından yararlanabilirler.

Taşıtlarda; Mevcut olmayan(kayıp, çalıntı v.b.)araçlardan 2Bin Model ve daha eskileri ¼ oranında MTV yatırmaları halinde kayıttan silinebilmektedir. Mevcut olupta, 1990 model ve daha yaşlı motorlu taşıtların, MKE(Makine Kimya Endüstrisi)ne ya da İl Özel İdaresi’ne hurdalarının tesliminde de kayıtları silinmektedir.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs