Kursiyerler Belgelerini Aldı

Geyve HEM Müdürlüğü tarafından açılan ‘Fotoğrafçılık’ konulu kursun kursiyerleri, Kültür Merkezi Salonunda ‘Geyve’de Yaşam’ konulu fotoğraf sergisi açtı.
Editör Editör
Sergi açılışından önce, kursiyerlerin ‘Kurs Bitirme Belgeleri’ dağıtıldı.
Serginin açılış kurdelesini; Kaymakam İdris Akbıyık, İlçe Cumhuriyet Savcısı Recep Ardıhan, İlçe Emniyet Müdürü Ali Sarıkaya, Kurs öğretmeni A.N. Serdar Akyay birlikte kesti.

Öğretmen Akyay, konuklara tek tek fotoğraflar hakkında bilgiler verdi.
İlçe HEM Müdürlüğü tarafından konuklara ikramlar yapıldı.

Sergiyi gezen konuklar: “Her gün gördüğümüz veya yanından geçtiğimiz kareleri bizler hiç fark etmedik, demek ki fark etmek için böyle bir eğitimden geçmek gerekiyormuş. Fotoğraf sahiplerini kutluyoruz.” Diyerek duygularını açıkladı.

Geyve HEM Müdürü İrfan Karaçayır: "Kursiyerlerimizin gösterdikleri performans bizleri çok mutlu etti. Onların başarılarını sergilemek, onlar kadar bizleri de mutlu etti. Her zaman desteklerimiz yanlarındadır." dedi.

Kurs öğretmeni A.N. Serdar Akyay duygularını şöyle ifade etti: "Kursa katılan arkadaşlarımız kısa zamanda gösterdikleri başarılı performans elbette beni de sevindirdi. Arkadaşlarımız katıldıkları yarışmada da başarılı oldular. Şimdi ise daha değişik konular ile yeni sergileri hedefliyoruz. Başarılı olmak için gösterdikleri çabalarını desteklememek mümkün değil, her zaman birlikte olacağız."dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

C.Savcısı Recep Ardıhan belgesini Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık'tan alır iken..

Fürkan Tüylü belgesini; Geyve İlçe Emniyet Müdürü Ali Sarıkaya'dan aldı.

Edebiyat Öğretmeni Mehmet Aydoğan belgesini Geyve MEM Beşir Nalbat'tan alır iken...
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs