Geyveli Karateciler Taraklıda

Taraklı Halk Eğitim Merkezinin açmış olduğu karate kursu öğrencileri yeterince hazır olmadığı için 19 Mayıs karate gösterilerini Geyveli karateciler yaptı.
Editör Editör
Temel teknik kata ve savunma sporu olan karatenin nasıl uygulanabileceğini gösteren tekniklerden oluşan gösteri halkımız tarafından ilgi ile izlendi ve alkış topladı.

İlçe karate antrenörü Memduh Sakarya: “Karate sporunun Taraklı İlçesinde kalıcı olması adına destek veren başta Taraklı Kaymakamı Muhlis Arslan olmak üzere, Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’a, H.E.M. Müdürü Ercan Elverdi, Taraklı Eczanesi sahibi Erkan Mert’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

Sakarya; Taraklı HEM Karate kursiyerlerini Haziran ayında yapılacak olan sarı kuşak imtihanına hazırlandıklarını ve önümüzdeki günlerde büyük sporcu gurubu oluşturmak için çalışmalar yapacaklarını da dile getirdi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs