7D Sinema Keyfi Geyve’de

Adrenalin 7 Boyutla Geyve’ye geldi.
Editör Editör

Geyve ilk kez 7D Sinema harikası ile tanıştı.

Son zamanlarda ilgi odağı haline gelen teknoloji harikası 7D Sinema Geyve’ye merhaba dedi.

Geyveliler 7D Sinema keyfi yaşayacak
Geyve’de Saygın Düğün Salonu ve aile çay bahçesinde karavan içinde hizmet veren olan 7D sinema teknolojisi, 4 kişilik koltukları, bir birinden ilginç efektleri, 5 ile 8 dakika arasında Geyvelilere belki de bu zamana kadar yaşamadığı heyecanı yaşatıyor.

5 ile 8 dakikada heyecanı iliklerinize kadar hissediyorsunuz
5 ile 8 dakika arası süren filmleri izlerken 3 boyutlu gözlüklerle, hareketli koltuklarda, Salonun içinden gelen sis, yağmur, kar, baloncuk, rüzgâr, su püskürtmeleri ve olağanüstü son teknoloji ses sistemi heyecanı iliklerinize kadar hissediyorsunuz.

Karavan içinde hizmet
Geyve’de hizmete giren 7D teknoloji harikası sinema keyfinde yaş sınırı yok. 5 ila 8 dakika arasında süren ve seansların ücreti ise oldukça makul seviyelerde olduğu belirtildi.

7D sinema sahibi İsmail Turan: “Büyükler çocukları ile beraber geldiği zaman, çocuklar içeride izleme yapar iken onlarda dışarıdan çocuklarını dışarıdaki ekrandan izleme imkânına sahipler. Halkımızın gösterdiği ilgiye teşekkür ederiz.”dedi.

7D Sinema Nedir?
3 boyutlu gözlüklerle izlenen bir ekranın önünde, sanal gerçekliği yaşatmak için ekrandaki filmlerle senkronize hareketli bir platform ve tüm bunlara ek olarak rüzgâr, kar, yağmur, sis, duman gibi efektler eşliğinde oluşturulan yeni nesil bir sinema sistemi. Bu, hareketi daha inandırıcı, daha gerçekçi ve heyecan verici hissediyorsunuz.

Mustafa Hamdullah ERGİN

 

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs