Sakarya Yerel Kültür Derneğinden Ziyaret

Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı Özgür Aygün ve dernek üyeleri; Mücahit Köse, Ali Türkhan, Soley Maden, Cavit Tokpınar, Âdem Arı, Hidayet Yiğit ile Geyve, Taraklı, Pamukova Yerel Kültür Derneği Temsilcisi Sami Bölükbaş; Geyve Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Pınar ve Alifuatpaşa Belediye Başkanı Ş.Erkan Çalık’ı makamında ziyaret etti.
Editör Editör
Konuk ekip ziyaretten sonra Türkiyenin ilk ve tek Kuvayi Milliye Müzesini gezip, milli mücadele yıllarının batı cephesi komutanı Orgeneral Alifuat Cebesoy Paşa’yı kabri başında dualarla andı.

Sakarya yerel Kültür Derneği Başkanı Aygün; ziyaretlerinin asıl gayesinin ilçe olma yolunda hızla ilerleyen Alifuatpaşa’ya destek olmak ve bu yolda canı gönülden desteklerini belirtmek amacıyla belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık’ı ziyarette bulunduklarını ifade etti.

Başkan Aygün ayrıca, Yerel Kültür Derneği Başkanı Aygün; Alifuatpaşa’nın hem tarihi hem coğrafi hem de ekonomik açıdan ilçe olmak için bütün altyapısı ile hazır durumda olduğunu ifade ederek, en kısa zamanda tekrar ziyarete gelmek istediklerini ifade ederek Alifuatpaşa’dan ayrıldı.

Başkan Çalık; kendilerini ziyaret eden Yerel Kültür Derneği’ne yemek ikramında bulundu.

Grup daha sonra Sakarya kenarında bulunan parkta çay içerek yorgunluk attı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs