SAÜ'nin Hedefi Dünya Şampiyonası

Üniversiteler arası Türkiye karate şampiyonası 17-19 Nisan tarihlerinde Amasya'da yapılacak. Şampiyonaya katılacak olan Sakarya üniversitesi karate takımı sporcuları hazırlıklarını sürdürüyor.
Editör Editör
Bünyesinde bir çok Avrupa ve dünya şampiyonasında derece yapmış sporcuyu barındıran SAÜ karate sporcularının ve teknik heyatin amacı Türkiye şampiyonasında başarılı olarak milli takıma seçilmek, ülkemizi ve üniversitemizi dünya üniversiteler arası şampiyonada temsil etmek.

İlimiz sporcuları SAÜ karate takımı sporcularından dünya şampiyonu Enes Erkan, Avrupa şampiyonu Şeyda Burucu, milli sporcu Şevki Abakoç kendi kulüpleri olan Sakarya büyükşehir spor kulübünde antrenmanlarını yaparken, diğer sporcular, dünya şampiyonu Gülşah Perol, dünya ikincisi Rıdvan Kaptan, dünya üçüncüsü, Erman Eltemur, Avrupa Şampiyonları Aylin Yılmaz, Aykut Kaya, Yusuf Şişman, milli sporcular Okan Aksu, Ercan Sarıaydın, Betül Garip, Gamze Meltem Altınkulaç antrenör Uğur Kobaş ile birlikte üç aydır şampiyonaya hazırlanıyorlar. SAÜ karate takımı teknik direktörü Meydan Kobaş gözetiminde çalışmalarına devam ediyor.

SAÜ karate antrenörü Uğur Kobaş: “ Üniversitemiz sporcularına güveniyorum. Türkiye ve dünya üniversiteler şampiyonasına hazırlanıyoruz.

Sporcularımız Türkiye şampiyonası sonrasında dünya şampiyonasında SAÜ en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Başarılı olmak için olanakları doğrultusunda spor şube müdürü Recep Ece her türlü desteği de bizlere sağlıyor. İnşallah SAÜ en iyi şekilde temsil edeceğiz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs