Okullar Hayat Bulsun Projesi

Geyve MEM, belediyeler birliği ve Orman İşletme Müdürlüğü arasında “Okullar Hayat Bulsun” projesine imza atıldı.
Editör Editör
Yurt genelinde de uygulanacak olan “Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsamında Geyve MEM şube müdür v. Davut Karamehmetoğlu hazırladığı dosyaları Alifuatpaşa Beldesi belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık, Geyve Orman İşletme Müdürü Selçuk Kurtbal ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ile imzaladı.

İki okul seçildi
Alifuatpaşa beldesi’nde Cemal Gürsel İlköğretim Okulu, Geyve’de Geyve Atatürk İlköğretim Okulu “Okullar Hayat Bulsun”projesi kapsamında seçildi.

24 saat açık
Projenin amacı bu kapsamdaki okulları 24 saat açık tutup halk ile birleştirmek. Bu projeye göre vatandaş okulda bulunan kütüphane ve bilgisayar’dan istifade edebilecek.

Bu konuda Geyve ME şube müdür v. Davut Karamehmetoğlu şöyle konuştu: “Okullar Hayat Bulsun projesinin amacı hem okulları 24 saat açık tutmak. Vatandaşlarımızı da okul kütüphanesi ve bilgisayar donanımından istifade ettirmektir. Bu hususta okul ve çevresi düzenlemeleri ilgili belediye, ağaçlandırma işlemi ise Orman işletme müdürlüğü tarafından yapılacaktır. Bu hususta emeği geçen belediyelerimize ve orman işletme müdürlüğüne teşekkür ederiz.”dedi.

Başkan Çalık;
Alifuatpaşa beldesi Belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık: “Belediye olarak bize düşen görev ne olursa olsun seve seve yerine getiririz. Yeterki Halkımızın bu hususta faydası olsun.”dedi.

İşletme müdürü Kurtbal;
Geyve Orman İşletme Müdürü Selçuk Kurtbal: “Fidanlama zamanı gelince bu okullarımızın ağaçlandırma işini derhal yerine getireceğiz.”dedi.

Başkan Kaya;
Geyve belediye başkanı Murat Kaya: “Okullar Hayat Bulsun projesi kapsamında olan ve okullarımızın halkımızın istifadesine sunulması bizim önemsediğimiz değerlerden biridir. Okulun Çevre düzenlemesi için gereken ihtimamı göstereceğiz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN
Geyvehaber

Alifuatpaşa beldesi belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık ve ME şube müdürü Davut Karamehmetoğlu

Geyve Orman İşletme müdürü Selçuk Kurtbal ile ME şube müdürü Davut Karamehmetoğlu

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs