Geyveliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden Gazipaşa’ya yardım

İstanbul Kartal’da Faaliyetini Sürdüren Geyveliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden Geyve Gazipaşa İlköğretim Okuluna yardım.
Editör Editör
Geyveliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden Geyve Gazipaşa İlköğretim Okuluna Destek Geldi.

Okul Müdürü Ali Demir ve Dernek Başkanı Bülent Kaya’nın Daha önce Görüşmeleri çerçevesinde ihtiyaç listesine nazaran, lavabolarda kullanılmak üzere temizlik malzemeleri evye, ayna, armatür vs. destek olarak getirildi.

Türkçe Öğretmeni A. Cabbar Uğurlu; Geyve Gazipaşa Okulu Öğrencilerinden Muhammet Aras,Sevilay Balcı, Samet Keskin, Edanur Söğüt’ün Teslim Aldığı malzemelerin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti.

Dernek Başkanı Bülent Kaya; Yardımlarının süreceğini Kitap toplama kampanyasının sürdüğünü çok yakında ihtiyaç durumuna göre topladıkları kitapları Geyve ye getireceklerini söyledi.

Başkan Kaya Bu Tür Yardımlarda Bulunmak İsteyen Tüm Hemşerilerimizden destek beklediğini Geyveliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine Tüm Hemşerilerimizi Beklediğini sözlerine ekledi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs