Geyve Anap 9.Olağan İlçe Kongresi Yapıldı

Anap 9.Olağan Geyve ilçe kongresi Saygın Tesislerinde yapıldı.Basri Bölükbaş tek liste ile girdiği seçimlerden sonra tekrar ilçe başkanı.


Anap 9.olağan Geyve ilçe kongresi Saygın tesislerinde yapıldı.Kongreye tek liste ve rakipsiz giren ve halen başkan olan Basri Bölükbaş,kongreye katılan 229 üyenin oyunu aldı ve tekrar başkan oldu.Kongreye Anap İl başkanı Zeki Çelebi,yönetim kurulu üyeleri Altan Arol,Fahri Şen,Kerim Sağlam,Kerim Balkan,Süleyman Baş'ın yanısıra Söğütlü ilçe başkanı Nuri Bahadır ve Ferizli ilçe başkanı Hüseyin Tonk katıldı.Bunun yanısıra kongreye Geyve belediye başkanı Mehmet Kır ve diğer partilerin temsilcileri ile Anap'lı partililer katıldı.Kongreye gelmesi beklenen Anap genel başkan yardımcısı ve Malatya milletvekili Süleyman Sarıbaş hava muhalefeti sebebi ile kongreye katılamadı.Konrede ilginç bir an yaşandı.Divan başkanlığı seçiminden sonra günden maddelerine geçildi ve saygı duruşu yapıldı.Saygı duruşundan sonra İstiklal marşının okunmayışı ve hemen diğer gündem maddelerine geçilmesi belediye başkanı Mehmet Kır'ın İstiklal marşı okunmadı uyarısı ile yarıda kaldı ve İstiklal marşının okunmasından sonra gündeme devam edildi.Bu gelişme ile ilgili divan başkanı ve aynı zamanda da Anap İl başkanı olan Zeki Çelebi durumu gerekli donanım yok açıklaması ile geçiştirdi.


Geyve 9.Olağan Anap ilçe kongresinden sonra liste şu şekilde oluştu:


Basri Bölükbaş İlçe Başkanı


Yönetim Kurulu


A.Sadi Kır,Talat Kılıç,Hüseyin Can,Cevat Güngör,Şuayip Demir,İbrahim Köksal,Ferdane Bölükbaş,Ayhan Öztürk,Metin Çetinkaya,Şaban Tufanoğlu ve Osman Tepe.


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs