Geyve başkanını seçti

Geyve’de okuyan ilk ve orta dereceli öğrenciler, öğrenci meclis başkanlığı için oy kullandı. METEM öğrencisi Enes Cengiz başkan seçildi.
Editör Editör

Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevinde yapılan seçime; Milli Eğitim Müdür yardımcısı Davut Karamehmetoğlu, MEM şefi Nazmi Yüksel, Raci Yılmaz ve öğrenciler katıldı.

MEM yardımcısı Davut Karamehmetoğlu: ” Amacımız öğrencilerin demokrasiyi tanımaları, sevmeleri ve yaşantılarında uygulamalarıdır. İlçe öğrenci meclis başkanlığına aday olacak öğrencilere şimdiden başarılar dilerim.”dedi.

Nazmi Yüksel, seçim kuralları hakkında bilgi verdi. Başkanlığa aday olan Enes Cengiz, Muhammet Ömer Çalık ve Furkan Sınmaz birer konuşma yaparak kendilerini tanıttılar.

İlk ve orta dereceli okulların öğrenci meclis başkanlarının gizli oy kullanımı sonucunda; Geyve METEM(Mesleki Teknik Eğitim Müdürlüğü) öğrencisi Enes Cengiz, İlçe Öğrenci Meclis Başkanı seçildi. Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Furkan Sınmaz ile İmam- Hatip Lisesi öğrencisi Muhammet Ömer Çalık da başkan yardımcısı oldular.

Enes Cengiz: ”Bu sene ikinci sefer METEM başkanı oldum. İlçe başkanlığında bana oy veren – vermeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Hedefim; il öğrenci başkanı seçilip Ankara’ya TBMM’e gitmektir.” dedi.

Mehmet AYDOĞAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs