İlköğretim Haftası kutlandı

Bütün yurtta olduğu gibi, Geyve’de de İlköğretim Haftası kutlandı.
Geyve Osmangazi İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen İlköğretim Haftası törenine, Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, belediye başkanı Murat Kaya, Jandarma Bl. Kom. Üsteğmen Lütfü Varol, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Editör Editör
Programı Türkçe öğretmeni Yasemin Koyun sundu. Öğrenciler şiirler okudu. Okul müdürü Resul Uysal, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Milli Eğitim Müdür vekili Davut Karamehmetoğlu: “ 2010-2011 öğretim yılında Liselere geçiş ve ÖSS’ye giriş sınavlarında, öğrencilere destek olan öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık: “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmak birinci hedefimizdir. Geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da SEBAP’a gereken önemi vereceğiz. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için çalışmalıdır. Yeni ders yılının hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” dedi.

8. sınıf öğrencileri, okula bu sene başlayan 1. Sınıflara çiçek vererek “Hoş geldiniz.” dediler.

Osmangazi Okulu öğretmenleri, davetlilere börek, ayran ve meyve ikram etti.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs