Geyvelilerden Söğüt çıkartması

730. Söğüt Ertuğrul gaziyi anma şenliklerine çevre il ve ilçelerin yanı sıra Geyvelilerde katıldı.
Editör Editör
Geyve belediyesi tarafından kaldırılan araçların yanı sıra bazı Geyveli vatandaşlar kendi araçları ile Söğüt’e gitti. Söğütte yapılan Ertuğrul Gaziyi anma programına; Devlet bakanı ve başbakan yardımcısı Bekir Bozdağ, milletvekilleri, BBP Genel başkanı Mustafa Destici, MHP genel başkanı Devlet Bahçeli, Bilecik valisi Halil İbrahim Akpınar, çevre il ve ilçe yerleşim yerlerinden çok sayıda vatandaş katıldı.

Emniyet güçleri ile özel harekât timleri gelen vatandaşları arama yaparak üzerlerinde bulunan çakıları dahi tutanakla tespit ederek aldı.

Alınan geniş çaplı önlemler sayesinde tören alanı üzerinde kuş dahi uçurulmadı.

Geyveli Karakeçili aşiretine mensup olan vatandaşlarımızdan Hasan Gümüş: “Bilecik ili Söğüt ilçesinde her yıl yapılan Ertuğrul Gazi’yi anma törenlerine katılırım. Bu senede yine ailemle birlikte katıldım.

Geyve’den anma törenlerine katılmak için Belediye başkanı Murat Kaya’dan araç kaldırmasını rica ettik. Sağolsun bizleri kırmadı. Kendilerine teşekkür ederiz. Diğer Geyveli hemşehrilerimizde kendi araçları ile geldi.”dedi.

Töreni müteakiben gelen vatandaşlara etli bulgur pilavı ile üzüm ikram edildi.

NOT: Fotoğrafların tamamını SAKARYA BÖLGE HABER'de izlemek için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.
http://www.sakaryabolgehaber.com/index.asp?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=8559&HABER=Geyvelilerden_Sogut_

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs