Hayaldi gerçek oldu

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, yapımı devam edip 70 Trilyon TL'ye mal olacak D – 650 Karayolu bağlantı yeni yolu ve köprü inşaat sahasını gezip yerinde görmek için gezi düzenledi.
Editör Editör

Cuma namazından sonra cami önlerinden kalkan araçlar; yapılan çalışmaları görmek isteyenleri inşaatların sürdüğü çalışma alanına götürdü.

D-650 Karayolu’nu Geyve-Taraklı yoluna bağlayacak olan 3 bin 700 metrelik(3.7 Km)yolun ve köprü ayaklarının çalışmalarını yerinde gören vatandaşlar “hayaldi gerçek oldu”demekten kendilerini alamadı.

Çalışmaları görsel olarak yerinde izlemek isteyen vatandaşlara Şantiye Şefi Hakan Acunsal(İnş. Yük. Müh.) yapılan çalışmalar ile ilgili olarak bilgiler verdi. Gelenlere İnşaat sahasını gezdirerek yöneltilen soruları cevapladı.

Trenyolu ve GHT(Geliştirlmiş Hızlı Tren) yolu köprüleri, Sakarya köprüsü ve yeni yol çalışmalarını detaylı bir şekilde izah etti.

Katılımcılar ziyaret esnasında Geyve D-650 bağlantı yolunda temel atma töreninden bu zamana kadar yapılan işleri yerinde görerek gerçekleştirilen projenin büyüklüğüne bir sefer daha şahit olan vatandaşlar hayretlerini gizleyemedi.

Belediyeye ait 5 araçla inşaatları görsel olarak yerinde izleyen vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi.

Gelen halka meyve suyu ve kuru pasta ikramı yapıldı. Geyve belediye başkanı Murat Kaya; kendilerine teknik bilgi veren personele ve bizzat gelerek yerinde ziyaret yaparak inşaat sahalarını gezen halka teşekkür etti.

NOT: Fotoğrafların devamını SAKARYA BÖLGE HABER'de izlemek için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.
http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=8554&HABER=Hayaldi_gercek_oldu


Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs