Bağlarbaşı Köyü'nde iftar

Yukarı Bağlarbaşı Köyü'nde 17 Ağustos Deprem Şehitleri'ni anma günü adına "iftar yemeği" verildi.
Editör Editör

Geyve Yukarı bağlarbaşı Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği'nin Geleneksel hale getirerek heryıl düzenlediği ‘17 Ağustos Deprem Şehitlerini Anma Programı’ çerçevesinde köy meydanında iftar yemeği ikram edildi.

Yukarı Bağlarbaşı köyü meydanında düzenlenen Depremzedeleri anma iftar programına Geyve Milli Eğitim Müdürü Alaattin Dişli, ME şube müdürü Mehmet Doğan, Arifiye MEM İlyas Gümüş, Bağlarbaşı köyünden olup dışarıda ikamet edenler ile yakın yerleşim yerlerinden olan çok sayıda davetli katıldı.

Geyve Bağlarbaşı Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı emekli müfettiş Cemalettin Dinçer, programın açılışında yaptığı konuşmada: “12.sini düzenlediğimiz Geleneksel 17 Ağustos Deprem Şehitlerimizi anma davetimize hoş geldiniz. Bu programı düzenlerken maddi ve manevi yönden bizleri destekleyen dostlarımıza çok teşekkür ederim.

17 Ağustos 1999’da şehit düşen tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ülkemizin birlik beraberliğini bozmaya çalışan; askerimize polisimize tetik çeken hainleri kınıyoruz. Cennet kadar güzel vatanımızda huzurumuzu bozmak isteyenlere Allah fırsat vermesin.” dedi.
 
Yukarı Bağlarbaşı Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği başkanı Cemalettin Dinçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri aksaklık olmaması için büyük gayret gösterdi. 

Başkan Dinçer: ‘Her yıl tekrarladığımız programımızı, Ramazanı Şerif ayına rast gelmesi nedeni ile iftar yemeğine dönüştürdük. 12. geleneksel deprem şehitlerini anma programımıza uzaktan ve yakından gelerek katılımınız için teşekkür ederim. Bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen komşularıma şükranlarımı sunarım.’ dedi.

Dernek Yönetim Kurulu Üyesi olan Türkan Susamış: ‘Dinçer bey ile internet aracılığı ile tanıştık. Bağlarbaşı Köyü için yaptıklarını anlatınca büyük ilgi duydum. Bağlarbaşına gezmeğe geldim. Çok güzel, çok hoş bir yerleşim yeri. İnsanları sempatik ve misafirperver. Beğndim ve bende köye ev yaptım.

Aslen Konya doğumluyum. Almanya Berlin de yaşıyorum. Bağlarbaşı köyünün sorunlarının çözümünde katkım olursa çok sevinirim.’ dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs