Yerel basından bir ilk

Yerel basın iftarda bir araya geldi.
Editör Editör

Yerel basına iftar
Geyve doğumlu olan ve İstanbul'da yaşayan Neşe ve Şaban Erarslan çifti Tepecikler Mahallesi'ndeki evlerinin bahçesinde, bazıları çocukluk arkadaşları da olan; Yerel Basın ve İnternet Habercileri'ne iftar verdi.
 
Büyük gayret
Bir aksaklık olmaması için Şaban Erarslan ve Laborant Suat Güney büyük gayret sarfetti.

Hazirun
İftara: Vecihi Tekin (Veteriner Hekim), Mehmet Arış(Kaymakamlık Çalışanı), Fehmi Duman (Sakarya 54 Net.), Yusuf Kılıç (Geyve com.), Erdinç Tuna ve Namık Cihan( Geyve medya.com), Mustafa Hamdullah Ergin (Geyve Haber, Sakarya Bölge Haber, Taraklı ve Pamukova Ajans, Sakarya Kuzey Bölge, Osmaneli Haber, Geyve Rehberim), Selahattin Çakan, Zekeriya Kaya, Ali Turan, Suat Güney (Göztepe Has. Lab.), Yılmaz Yürek (Öğretmen) ile Zekeriya Kaya katıldı.

Hummalı çalışma
Yemek öncesi hummalı bir çalışma yapıldı. Bazısı ızgara ile uğraşırken kimi de masaları düzenledi.

Amaç birliktelik
Sadece birlikte olmayı amaçlayanların o kendine özgü samimi çabalarının ardındaki sarsılmaz güven ve arkadaşlık duygularının sağlamlığı her türlü övgüye değerdi.

Özlenen sohbet
İftarın açılmasından sonra kendiliğinden gelişen sohbet konularında, konuşmacını dinlenmesi ve karşı soruların cevaplanmasındaki o saygılı tavrın çok özlendiği sık sık dinleyenler tarafından dile getirildi.

Neler yapılabilir
Geyve'nin tarihsel ve kültürel geçmişi, gelecekte ilçeyi neler bekliyor, bizler neler yapabiliriz, akıl öncülerine nasıl ulaşabiliriz gibi konularda herkesin düşüncelerini aktarması ve saygı dolu cevaplar özlenen bir birliktelik idi.

Geyve’nin daha iyi yerlere gelmesi, kalkınması, Geyve’nin mayasını oluşturan, son zamanlarda tahribata uğrayan ‘eski dostluk Kültürü’nün yeniden kazanılması, sevgi ve saygı çerçevesinde gelecek nesillere aktarılarak ‘Mutlu Bir Geyve’nin altyapısının oluşturulması, gecenin öne çıkan konu başlıklarındandı.

Tekrar biraraya gelme kararı
Gecenin sonunda, Erarslan çiftine teşekkür eden konuklar, tadı yarım kalan güzel sohbet ortamının devam ettirilerek, yeniden bir araya gelinmesi için karar aldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs