Engelli araçları geldi

Toplanan pet şişe ve kapaklar için gönderilen engelli araçları sahilerine verildi.
Editör Editör

Engelli vatandaşlarımıza katkıda bulunmak ve onlar için engelli aracı getirtmek maksadıyla toplanan plastik kapak ve pet şişe toplama kampanyası dahilinde araçlar gönderildi.

Gönderilen dört aracın üçü büyükler biri küçükler için geldi.

Geyve'de plastik kapak ve pet şişe toplama kampanyasını başlatan Özlem Baş: "Engelli insanlarımıza katkıda bulunmak onlar için engelli aracı getirtmek, çevre temizliği ve geri dönüşüm yaparak ekonomimize katkıda bulunmak amacıyla toplanan pet şişe ve kapaklar için üçü büyük biri küçük için dört araç geldi.

Engelli sahipleri resim çektirmek istemediler.

Kapak toplama kampanyasında bizlerden yardımlarını esirgemeyen ve katkıda bulunan; Geyve kaymakamlığına, Geyve taksi durağındaki görevliye, ayakkabı boyacısı Yakup beye, Geyve KOOP şoförlerine, park büfe çalıştırıcısına, Geyve belediye parkı çalışanları ve müdür Yılmaz beye, Aile sağlık Merkezi müdürü Dr. Akın Okumuşoğlu’na, GEYVE HABER yazıişleri müdür ve editörü M.Hamdullah Ergin’e ve isimlerini sayamadığımız diğer halkımıza çorbada tuzumuz bulunsun kabilinden yardımcı olanlara çok teşekkür ederim.”

Diyen Baş sözlerini şöyle sürdürdü: “
Halkımzdan ricamız; tükettikleri ürünlerin kapaklarını GEYVE KOOP yazıhanesi karşısında bulunan büfe önündeki pet şie veya durak yanında bulunan pet şişenin içine atmaları, daha çok toplayanların ise Geyve Aile Sağlığı Merkezi çalışanı Özlem Baş'a teslim etmelerini istiyoruz.

"Özlem Baş sözlerine devamla; engelli aracı ihtiyacı olanların Geyve Aile sağlığı Merkezi çalışanı Özlem Baş'a müracaat etmelerini rica ederiz." dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs