Geyve'de fabrika yandı

Geyve'de bir tekstil fabrikası, çıkan yangında kullanılmaz hale geldi.


Ali ARICI Ali ARICI

Edinilen bilgiye göre, Geyve Şerefiye köyünde D-650 karayolu kenarında bulunan Emir Tekstil isimli fabrikada sabaha karşı bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Doğan Cihan'a ait fabrikadan alevlerin yükseldiğini gören fabrikanın karşısındaki petrol istasyonu çalışanları itfaiyeye haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
3 saat uğraş verildi

 
Geyve Belediyesi, Alifuatpaşa Belediyesi, Geyve Orman İşletme Şefliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangını söndürmek için seferber oldular.

Fabrikadaki yangını itfaiye ekipleri yaklaşık 3 saat süren çalışma sonucu kontrol altına aldı.

Zarar 10 MilyonTL

 
Bina ve içindeki makine ve tekstil ürünlerinin tamamen yandığı fabrikada zararın yaklaşık 10 milyon TL olduğu belirtildi. 65 işçinin çalıştığı fabrikada yangının mesai saati içinde meydana gelmemesi olası bir faciayı önledi. Fabrikada geçtiğimiz ay da yangın çıktığı ve büyümeden söndürüldüğü öğrenilirken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kundaklama iddiası

Fabrikanın tamamen yanmasına neden olan yangının kundaklama sonucu çıkartıldığı öne sürüldü.


Yangında 10 dönüm alan üzerine kurulu bulunan fabrikanın imalathanesi, deposu ve misafirhanelerinin de yanması kundaklama şüphelerini artırıyor.
 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs