Karate federasyonu’ndan kahvaltılı basın toplantısı

Karate federasyonu; Sakarya Gümüş Cafe restoran’da kahvaltılı basın toplantısı gerçekleştirdi.
Editör Editör

 Toplantıya; Karate federasyonu As başkanı Meydan Kobaş, Karate federasyonu MHK üyesi organizasyon sorumlusu Uğur Kobaş, Milli takımlar menajeri Hikmet Şaha ve ilçe antrenörleri; Tayfun Kobaş, Nurkan Kayacık, İsmail Yılgın, Muammer Sağlam, Halime Irak, Emel Sınırcı, Mustafa Solmaz, Sezai Yolcuoğlu ile hakem kurulundan Doğan Erdoğan ve Sakarya yerel basın mensupları ile GEYVE HABER yazı işleri müdürü Mustafa hamdullah Ergin katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Meydan Kobaş: “
Karate branşında aldığı başarılar ile ses getiren ilimiz hedef büyüttü. İlimiz karatesi 22–24 Temmuz tarihlerinde 1.'si yapılacak olan uluslararası Sakarya open turnuvasına kenetlendi. Kobaş karate spor kulübü organizasyonunda gerçekleşecek olan turnuvaya yurt içi ve yurt dışından birçok kulüp ve sporcunun katılması bekleniyor.”

Diyen Kobaş sözlerine şöyle devam etti: “ Son anda bir değişiklik olmazsa turnuvaya Mısır, Ukrayna, İsviçre, İran, Gürcistan, Romanya, Suudi Arabistan, Azerbaycan, Fas, Rusya Türkiye'den 1000'nin üzerinde sporcunun katılması bekleniyor.

İlk defa Sakarya'da böylesine geniş kapsamlı bir uluslararası karate turnuvası yapılacak. Karate federasyonu ve il spor müdürlüğü organizasyonumuz için gerekli müsaadeleri verdi. Yurt içi ve yurt dışı katılımlarını çoğaltmak için uğraşıyoruz. Hedefimiz en az 10 ülkenin kesin katılımını sağlamak. Büyükler kategorilerinde derece yapan sporcuların katılacağı bayan ve erkek süper açık sıklet maçlarında maddi ödüller de dağıtılacaktır. Diğer kategorilerde madalya, sertifika, kupa haricine olanaklarımız doğrultusunda sürpriz hediyeler vereceğiz.

Bu organizasyonumuzu Sakarya'mız adına Sakaryalılarımız adına yapmak ve hep beraber bunun gururunu yaşamak istiyoruz. Onun için bu turnuvaya herkesi davet ediyor ve bu turnuvanın en iyi şekilde sonuçlanması için herkesi yardıma çağırıyoruz.

Bu organizasyonla, sporcu kazanacak, esnaf kazanacak, ilimizin reklâmı ile Sakarya kazanacak. Turnuva minik, yıldız, ümit, genç, büyük, bay, bayan kategorilerinde yapılacak.

Müsabakalar için Sakaryalı hakemlerin yanı sıra Türkiye'den 25 Hakem bunların 14 kişisi Avrupa ve dünya hakemi olarak görevlendirildi.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs