Geyve Gazipaşa İlköğretimden Kardelen Şiir dinletisi ve Tiyatro gecesi

Geyve Gazipaşa İlköğretim Okulu 5. Kardelen Şiir dinletisi ve Tiyatro Gecesi, Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu’nda yapıldı.
Editör Editör

Geceye Belediye Başkanı Murat Kaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Doğan ve Davut Karamehmetoğlu, Okul Müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.
Programın sunumunu Gazipaşa İlköğretim Okulu Türkçe öğretmeni Abdülcabbar Uğurlu yaptı.

Okul öğrencilerinden; Ayşenur Özlü – Değer mi, Kübra Uysal – Kaldırımlar şiirlerini yorumladı.
 
Okulun başarılarının arttırılmasında ve fiziki donanımının tamamlanmasında katkılarından dolayı Okul Müdürü tarafından; Geyve belediye başkanı Murat Kaya’ya, Gazipaşa İlköğretim Okulu’nun kamera donanımını üstlenen Kavaklılar Soğuk hava tesisleri adına İlyas Işık’a, katkılarından dolayı Sadırlar Tekstil Personel Müdürüne,

GEYVE HABER adına yanlışlıkla GEYVE HABER'le ilişkisi olmayan Namık Cihan’a plaket verildi.

Okulun tiyatro topluluğu tarafından ‘Karagözün Dönüşü’ adlı oyun sergilendi.

Geyve Atatürk İlköğretim Okulu Müzik Öğretmeni Erkan Dursun ve Geyve Hasan Melih Can Anaokulu Öğretmeni Hatice Öztürk değişik yörelerden türküler yorumladı.

Gazipaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinden; Songül Yüksel ve Müfide Okyay – Bir Adı Kalmalı şiirini, Ebru Akyol – Otuz beş Yaş, Melek Çoban – Zindandan Mehmet’e Mektup şiirlerini sundu.

Öğrenci Öznur Güler’in okuduğu türküler alkışlandı.

Program; bir dahaki Kardelen Şiir ve Tiyatro Şöleninde buluşmak dileği ile son buldu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs