Sakarya'ya büyük organizasyon

Karate branşında aldığı başarılar ile ses getiren ilimiz hedef büyüttü. İlimiz karatesi 22-24 Temmuz tarihlerinde 1.'si yapılacak olan uluslararası Sakarya open turnuvasına kenetlendi.
Editör Editör
Gençlik ve spor il müdürlüğü ve Kobaş karate spor kulübü organizasyonunda gerçekleşecek olan turnuvaya yurt içi ve yurt dışından bir çok kulüp ve sporcunun katılması bekleniyor.

Son anda bir değişiklik olmazsa turnuvaya Mısır, Ukrayna, İsviçre, İran, Gürcistan, Romanya, Suudi Arabistan, Azerbaycan Türkiye'den 1000'nin üzerinde sporcunun katılması bekleniyor.

Organizasyon sorumlusu Uğur Kobaş " İlk defa Sakarya'da böylesine geniş kapsamlı bir uluslararası karate turnuvası yapılacak. Karate federasyonu ve il spor müdürlüğü organizasyonumuz için gerekli müsaadeleri verdi. Karate federasyonu as başkanı Meydan Kobaş ve karate il temsilcisi Özcan Cesur'da gerekli katkıları sağlıyor. Yurt içi ve yurt dışı katılımlarını çoğaltmak için uğraşıyoruz. Hedefimiz en az 10 ülkenin kesin katılımını sağlamak.

Büyükler kategorilerinde derece yapan sporcuların katılacağı bayan ve erkek süper açık sıklet maçlarında turnuvaya 5 ülkeden fazla bir katılım olursa derece yapan sporculara 6.500 dolar ödül dağıtacağız. Diğer kategorilerde madalya, sertifika, kupa haricine olanaklarımız doğrultusunda sürpriz hediyeler vereceğiz. Bu turnuva ile Sakarya karatesi sporcuları başta olmak herkes faydalanacak. Amacımız bu tarz büyük spor organizasyonları ile yeni yetişmekte olan, milli takımlara daha henüz gidemeyen sporcularımızda geleceğe hazırlamak.

Böylesine bir organizasyonda yer almak isteyen sponsorluk yapmak isteyen kişiler ve firmalardan destekte bekliyoruz. Bu organizasyonla, sporcu kazanacak, esnaf kazanacak, Sapanca ve Karasu başta olmak üzere ilimizin reklamı ile Sakarya kazanacak. Turnuva minik, yıldız, ümit, genç, büyük, bay, bayan kategorilerinde yapılacak.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs