METEM Edirne’de

Geyve METEM öğrencileri Serhat şehri Edirne’yi gezdiler.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN
Geyve METEM öğrencileri; öğretmenleri Firdevs Koç, Celal Demirer, Deniz Akın, Turgay Memiş, Merve İnce, Pınar Çevik ve Aycan Yeşilyurt ile beraber eğitim- öğretim ve kültür gezisi yaptılar.
Gezi Kulübü rehber öğretmeni Hasan Hüseyin Kurşun: “Öğrencilerimize Edirne’de dünyanın şaheseri Selimiye Camisini, Kırkpınar Er Meydanını, Yıldırım Bayezid Külliyesi- Ruh ve Sinir Hastanesini… gezdirdik. Eskiden Avrupalılar, akıl hastalarını ‘İçine şeytan girmiş’ diyerek, canlı canlı yakarken; atalarımız bunları müzik eşliğinde tedavi etmişlerdir. Osmanlı Devletine uzun süre başkentlik yapmış olan Edirne, ülkemizin Avrupa’ya açılan serhat kapısıdır. Öğrenciler, böylesine tarih kokan şehirleri gezdikçe; ülkesimizi daha çok sevecektir.” dedi.
 Öğrenciler: “Öğretmenlerimizin rehberliğinde yaptığımız gezide, öğrendiklerimiz, hafızamızda daha kalıcı oldu.” dediler.
Mehmet AYDOĞAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs