Geyve Park Evleri 1 Projesinin Temeli Atıldı

Geyve İlçesinde dikkat çekici bir biçimde artış gösteren konut projelerinde yer alan saygın firmalardan FAZLIOĞLU İNŞAAT, 'Geyve Park Evleri – 1' projesinin temelini attı.
Editör Editör

Geyve İlçesi Tepecikler Mahallesi Mehmet Akif Sokakta bulunan arsada düzenlenen temel atma törenine ilgi büyüktü.
Temel atma törenine; Firma sahibi Yaşar Fazlıoğlu, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Tepecikler Mahallesi Muhtarı Yüksel Güven, Firma çalışanları ve vatandaşlar katıldı
Temel atma töreni, Firma sahibi Yaşar Fazlıoğlu’nun sektör ile ilgili olarak konuklarına bilgi vermesi ile başladı. Daha sonra dualar eşliğinde temele bir koç kurban edildi.
Başkan Kaya ve Y. Fazlıoğlu butona birlikte basarak temele ilk harcı döktü.
Y. Fazlıoğlu “Geyve Park Evleri – 1 projesi” ile ilgili olarak şu kısa açıklamayı yaptı:
“Sakarya İnşaat Sektörünün güçlü kuruluşlarından FAZLIOĞLU İNŞAAT yıllara dayanana deneyimi ile çağdaş ve güvenli projeler sunuyor. Konutlarda gereken her ayrıntı düşünülmüş ve FAZLIOĞLU İNŞAAT kalitesiyle tasarlanmıştır. Temelini attığımız projede 48 konut yer alıyor. Her konut 121 m2 ve 3+1 dir. İlgi gösteren hemşerilerimizi büromuzda konuk etmekten ve inşaatımızı gezdirmekten onur duyarız.”

NAMIK CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs