Geyve'de Polis Günü Coşkuyla kutlandı

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 166. yılı Törenle kutlandı

Editör Editör

Geyve İlçesinde, Polis Teşkilatının kuruluşunun 166 yılı törenle kutlandı.
Cumhuriyet Meydanındaki “Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Programı”na tüm emniyet mensupları katıldı.
Çelenk Sunma Törenini; İlçe Emniyet Müdürlüğü Polislerinden Sevinç Çam ve Ömer Araç sundu.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının birlikte söylenmesinden sonra, İlçe Emniyet Müdürü Şaban Doğan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Doğan konuşmasında özetle şunları söyledi:
“ Bu gün, Türk Milletinin sevgi ve güvenini kazanmış, Demokratik ve Hukuk Devletinin, Atatürk İlke ve İnkılâplarının ve Laik Cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının 166. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz.
Sevgili vatandaşlarımız, farklı ihtiyaçlarımızın giderilmesinde yardımcı olanlara şükranlarımızı sunarız. Çeşitli yollardan yapılmağa çalışılan dolandırıcılara karşı uyanık olalım.
Türk Polisi, karşılıklı sevgi ve saygıya dayanan sarsılmaz disiplini ile, en güç şartlarda bile kanunların kendisinden beklediği hizmetleri canı pahasına yerine getirmeğe devam edecektir.”
Polis Teşkilatı ile ilgili olarak yapılan yarışmalarda sıralama girenlerin ödülleri dağıtıldı.
Kompozisyon, Resim, Şiir yarışmalarında dereceye giren İlköğretim Okulu ve Lise öğrencilerinden; birinci Olanların Ödüllerini İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık, ikinci Olanların Ödüllerini Garnizon Komutanı Lütfü Varol, üçüncü Olanların Ödüllerini Belediye Başkanı Murat Kaya verdi.
Cumhuriyet Meydanındaki; Çelenk Sunma Töreninden sonra, törene katılanlar İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
İlçe Emniyet Müdürü Doğan konuklarını merdivende karşıladı.
Lokalde, İlçe Kaymakamı Akbıyık ve İlçe Emniyet Müdürü Doğan Kutlama Pastasını birlikte kestiler ve konuklara ikram edildi.
Emniyet Müdürlüğünde görevli Polislerin ikramlarda bir aksaklığın olmaması için gösterdikleri çaba takdir topladı.

NAMIK CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs