Doğalgaz için İkinci kazma Yörükler Mahallesi’ne

Doğalgaz çalışmaları başlatılan Geyve’de 2. kazma Yörükler Mahallesi’ne vuruldu.
Editör Editör
Geyve belediye başkanı Murat Kaya çalışmaları bizzat yerinde takip etti. Başkan Kaya doğalgaz kazı çalışmalarını yürüten teknik ekipten, mahallinde bilgi aldı. Kazı çalışmalarına İnciksuyu Mahallesi Ertuğrulgazi Sokak’tan başladığını belirten Başkan Kaya:”Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Burada Geyve adına bir tarih yazılıyor, ilçemize hayırlı olsun.”

2. kazma Yörükler Mahallesi'ne
Çalışmalara ikinci kazmanın Yörükler Mahallesi Kavaklar Caddesi’nden devam edildiğini belirten Geyve belediye başkanı Kaya: “İlk gelen ekip, İnciksuyu Mahallesi Ertuğrulgazi Sokak’tan başlamıştı. Diğer gelen ekipleri hemen şehrin öbür tarafı olan Yörükler Mahallesinde başlatarak çalışmaları hızlandırdı.

Geyveli hemşehrilerime bir an önce doğalgazı getirmek için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. İnşallah en kısa sürede bitirerek temiz enerji doğalgazı Geyveli hemşehrilerimin kullanımına sunacağız.”

Başkan Kaya sözlerini şöyle sürdürdü: “Yıllarca yapılmayı bekleyen ve ilçemizin önemli Caddelerinden biri olan Yörükler Mahallesi Karaağaç Caddesi’nde, hemen doğalgaz kazı çalışmalarına başlanacak. 

Caddenin yol zemin düzeltme çalışmaları ve doğalgaz boru hattı döşeme çalışmaları biter bitmez parke kaplaması yapılarak o caddede ki yılların özlemini gidermiş olacağız.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

Boru döşeniyor.

İki borunun ucunu kaynak yapmak için kesiyor..

Zıp zıpla boruların üzerine atılan kumlar prese ediliyor..

Kesilen boruların uçları temizleniyor..

İki boru rekorla birleştiriliyor..

Kod ölçümleri yapılıyor..

Doğalgaz borusu döşenen yerler derhal kapatılıyor..

Çalışmalar anında patlayan su boruları ve kanalızasyon boruları hemen tamir ediliyor..

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs