Kahvehane’ye merkezi telefon sistemi taktı

Geyve Camiikebir Mahallesi İpek Sokak Atapaşa Camii karşısında bulunan Öztürk Kahvehanesi çalıştırıcısı müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kahvehanesine merkezi telsiz telefon sistemi taktırdı.
Editör Editör
Öztürk Kahvehane’si sahibi Oktay Sevinç esnaf müşterilerine daha iyi ve çabuk hizmet verebilmek için merkezi santralı ocakta olan ve telsiz telefonları müşterilerin elinde bulunan sistemle hizmeti anında yetiştiriyor.

Kahveci Oktay Sevinç: “Önceleri diafon sistemi taktırdım. İstediğimiz randımanı vermedi. Şimdi ise ikaz sistemli olup aynı zamanda 7 kişi ile görüşme yapılabilen merkezi santralı olan telsiz telefon sistemini taktırdım.

Esnaf müşterilerimde bulunan telsiz telefonla bana ısmarlanan sıcak veya soğuk içecekleri müşterilerime hemen götürüyorum. Esnaf müşterilerime bu hizmeti vermekten mutluluk duyuyorum.

Müşterilerimizde verilen bu hizmetten memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Kendilerine bizlere gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ederiz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs